in

Vluchteling slaat vrouw met hamers nadat hij gezien had wat ze vergeten was …

Mohsin Akram, 21, werd gearresteerd omdat hij zijn vrouw met een hamer geslagen had. Akram, een asielzoeker uit Pakistan, zal niet gedeporteerd worden – hij is vrij om in het Verenigd Koninkrijk te wonen. Volgens de Daily Mail kwam Akram dronken thuis, raakte overstuur en begon zijn vrouw in elkaar te slaan.

Blijkbaar was zijn eten niet klaar toen hij thuiskwam – dus leerde hij zijn vrouw een lesje. Nog volgens de Daily Mail leerde Akram zijn 20-jarige vrouw via Facebook kennen. Van zodra ze getrouwd waren, hield hij haar thuis als een gevangene.

Lees ook  Twee baby’s van slechts 6 en 7 weken oud verslaan coronavirus – laat je horen voor deze vechters

 

Ze mocht geen mobiele telefoon hebben, het huis niet verlaten en mocht zelfs niet op het internet. Ze onderging maanden van misbruik, hetgeen uiteindelijk ontaardde in de aanval met hamers.

De doodsbange vrouw smeekte hem meermaals om te stoppen, maar kon uiteindelijk ontsnappen. Toen de politie arriveerde, had Akram zijn vrouw al als vermist opgegeven en was op straat op zoek naar zijn vrouw.

Deze kerel is niet alleen gewelddadig, maar lijkt ook niet goed bij z’n hoofd. De vrouw van Akram werd behandeld voor snijwonden en bloeduitstortingen op haar armen, rug en vingers. Akram werd veroordeeld tot 15 maanden gevangenisstraf.

Lees ook  Vrouw van gehandicapte veteraan ongerust als ze hem ziet snotteren. Dan toont hij haar wat hij in z’n hand houdt.

Volgens de rechter was dit voldoende en was er niet meteen een noodzaak om Akram terug naar Pakistan te sturen. Buurtbewoners vragen zich echter af waarom Akram mocht blijven.

Vooral zijn vrouw is erg overstuur dat Akram na zijn gevangenisstraf zijn oude leventje gewoon terug mag hernemen.

DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Hij bezocht een vervallen ziekenhuis en hoort plotseling geschreeuw. Wat hij dan ontdekt schokt iedereen.

Monster sloeg puppy tot moes omdat ze op een decoratiekussentje had geknauwd en werd ondertussen op borg vrijgelaten.