in

Vliegtuigmaatschappij zet 80-jarige blinde vrouw op verkeerde vlucht en bieden beledigende excuses aan.

Beeld je eens in dat je een geliefde opwacht op de luchthaven, maar hij of zij komt niet opdagen omdat ze op de verkeerde vlucht gezet werden. Dat was de realiteit voor Mikki Paradis die op haar schoonmoeder, Maria Larios, wachtte op de luchthaven van Raleigh-Durham, alleen maar om te vernemen dat de 80-jarige blinde vrouw in Denver geland was.

“Hoe is het mogelijk dat een vrouw op een vliegtuig kan stappen waarvoor ze geen boardingpass had en nu in een andere staat is?”, vroeg Paradis zich af.

Toen Larios niet kwam opdagen, kreeg Paradis te horen dat er een vergissing was gebeurd, maar dat haar moeder op een nieuwe vlucht naar Raleigh werd gezet. Ze kreeg een maaltijdvoucher om de vergissing goed te maken.

Lees ook  Waarschuwing: Als je deze 3 woorden aan de telefoon hoort, hang dan onmiddellijk op!

Paradis was erg geschokt over de manier waarop United Airlines de situatie afhandelde.

“Ze zeiden, ‘Oh ja, we hebben een vergissing gemaakt en ze stapte op de verkeerde vlucht naar Denver. Dat is helemaal niet zo’n probleem. We hebben haar op een vlucht naar Raleigh gezet en gaven haar een voucher voor een gratis maaltijd’”, zegt Paradis.

Paradis was gefrustreerd over het laconieke antwoord op haar klacht.

“Je raakte een persoon kwijt, en de hele tijd behandelden ze me als een verloren voorwerp”, zei Paradis.

De familie van Larios had bijzondere assistentie gevraagd voor de vlucht omdat de bejaarde vrouw zo goed als blind is en geen Engels praat.

Lees ook  Wetenschap bevestigt: Baby’s met een groot hoofd maken meer kans om succesvol te zijn.

Ze was naar El Salvador gevlogen om bij haar dochter te zijn die een hersenoperatie moest ondergaan.

“Ze kan zelfs niet lezen of schrijven in haar eigen taal – Ze praat geen Engels. Dus wanneer je haar een boardingpass geeft, vertrouwt ze erop dat het de juiste is.”

United bood ondertussen haar verontschuldigingen aan en Larios werd op een vlucht gezet die diezelfde avond rond middernacht aankwam.

De maatschappij betaalde vlucht helemaal terug en zegt dat ze dit soort vergissingen in de toekomst kost wat kost willen vermijden.

Jongetje van 3 buiten doodgevroren terwijl mama binnen haar roes lag uit te slapen.

Deze moeder knuffelt de moordenaar van haar dochter in de rechtszaal, de reden waarom is lovenswaardig