in

Vliegtuig omgeleid nadat passagier “menselijke uitwerpselen uitsmeert over de toiletmuren.”

Een vliegtuig met meer dan 200 personen aan boord moest omgeleid worden nadat een passagier uitwerpselen had uitgesmeerd over de muren van twee toiletten. Ja, echt waar. De vlucht van United Airlines van Chicago naar Hong Kong werd omgeleid naar Alaska nadat een man het vliegtuig gevandaliseerd had.

Meer in het bijzonder had de man uitwerpselen in het rond gesmeerd. De man zou ook zijn shirt uitgetrokken hebben dat hij vervolgens probeerde door te spoelen.

Lees ook  16-jarige sterft in hut tijdens schoolreisje: 9 maanden later onthult lijkschouwer de nare waarheid

Luitenant Joe Gamache van de luchthavenpolitie zei: “We kregen een oproep over een passagier die het toilet van een vliegtuig met zijn eigen uitwerpselen besmeurd had.”

De man, een 22-jarige Vietnamees met verblijfsrecht in de VS, werd in handboeien van het vliegtuig geleid. Nadat hij door de politie ondervraagd werd, werd hij weggeleid voor een mentale evaluatie. De man uitte geen bedreigingen en er werd geen klacht ingediend. United Airlines zei dat er 245 mensen aan boord waren en dat ze allemaal een gratis hotelovernachting kregen.

Lees ook  Veel ouders trekken en tillen kinderen op aan hun armen. Als je DIT weet denk je de volgende keer wel 2 keer na!

Dochtertje van Wendy van Dijk praat haar mond voorbij en verklapt gênant geheimpje van mama.

Deze kleine jongen eert zijn overleden zusje door een prachtig liedje voor haar te zingen