in

Vissers zien berenjong aan boot hangen – dan zien ze dat ze niet alleen zijn

Er zijn veel slechte mensen in deze wereld die dieren slecht behandelen.

Maar ik geloof dat zij die dieren willen helpen en redden in de meerderheid zijn, en dat doet me goed.

Zoals deze vissers die onverwachts op een berenjong stuitten die aan hun boot hing. Maar waar ze snel achter kwamen, is dat het jong niet alleen was…

Ouders willen altijd het beste voor hun kinderen en willen dat ze het beste uit zichzelf halen. Maar soms overtreffen onze verwachtingen de capaciteiten van onze kinderen en zijn de resultaten niet wat we verwachtten.

Dat is wat er gebeurde met deze berenmoeder, die dacht dat haar jong langer en beter kon zwemmen dan het echt kon.

Een paar nietsvermoedende vissers in meer Vygozero in Rusland zagen de jongen in het water naast hun boot.

Lees ook  Moeder schiet haar zoon dood om deze schokkende reden

Het jong leek uitgeput en kroop tegen de rand in een wanhopige poging droge grond te bereiken.

De moeder en het jong waren elkaar verloren en de kleine was duidelijk vermoeid. Er was niet veel tijd over voor het zou verdrinken – maar gelukkig kwamen de vissers in actie voor het te laat was.

Hij vocht niet

Ze praatten over wat ze moesten doen, aangezien ze wisten dat de beer hun kon bijten en krabben. Maar diep van binnen wisten ze dat ze maar één ding konden doen. De kleine beer redden.

Ondanks het risico dat ze liepen, wisten ze dat dierenlevens heilig zijn. Ze namen een groot net en haalden het kleine berenjong uit het water voordat het kon begrijpen wat er gebeurde.

Het jong begreep dat de vissers alleen maar wilden helpen, en vocht niet terug. Alleen toen ze zich omdraaiden zagen de vissers iets wat ze zich niet konden hebben voorgesteld.

Lees ook  Geredde hond blaft onophoudelijk in het holst van de nacht en wekt mama. Ogenblikken later kunnen zij en haar 9 kinderen ontsnappen.

Het kleine berenjong was niet alleen – zijn broertje was met hem meegezwommen. De vissers kwamen opnieuw in actie en zorgden ervoor dat het broertje veilig via het net achterin de boot kwam te zitten.

Dankzij hun snelle actie, konden ze de levens van de beide beertjes redden. Ze gingen snel naar het kleine eiland waar hun moeder wachtte – en op dat moment was er geen moeder in de wereld meer dankbaar dan deze moederbeer.

De vissers dachten die dag dat ze lekker gingen vissen. Maar in plaats daarvan wisten ze de levens van de twee beertjes te redden – absoluut een heldendaad.

Deze vissers zijn echte helden in mijn ogen! DEEL dit verhaal om hun heldendaden te eren!

Verslaafde vader laat dochter adopteren: 24 jaar later toont zijn collega het ondenkbare

Politieagent redt leven van meisje – maar pas 18 jaar later komt ze de waarheid te weten