in

Visser schrikt van zijn vangst – hij treft iets aan waarmee hij een 25 jaar oud mysterie oplost…

Alles gebeurt met een reden, zo vertelt mijn moeder mij altijd. Ik geloof er niet volledig in, maar zo nu en dan hoor ik een verhaal waarbij het lot de enige verklaring is.

Hoe dan ook is de manier waarop dit 25-jarige mysterie wordt opgelost een enorm toeval.

Of het aan het lot heeft gelegen kan ik zeker weten, maar toch geloof ik er hierbij wel in.

Op 4 juli waren Ben Meyers en zijn 11-jarige neef aan het vissen op een steiger bij Lake Hartwell in South Carolina, de VS. Het water was helder en op het begin vingen de vissers bijna niets.

Toen voelde Bens neefje iets trekken aan zijn lijn en hij begon iets binnen te halen wat zwaar aanvoelde. Maar wat de jongen uit het water haalde schokte zijn oom.

Lees ook  Manke zwerfhond leefde al 7 jaar op straat, totdat de redders arriveren.

¨Ik pak mijn net en hij komt boven met een handtas. Ik zeg ´Jij hebt geen vis gevangen, maar een schat!´ vertelde Ben aan Fox Carolina.

Ben opende de tas en vond oude creditcards, make-up, een stijltang, en, belangrijker, babyfoto´s.

Ben herkende het kind op de foto´s niet, maar herkende de naam op de creditcards: April Bolt.

Het bleek dat deze April een vriend was van Ben. Op een zomerse dag in 1992 had ze haar boot aangelegd in Lake Hartwell en verstopte haar tas aan boord terwijl zij en haar echtgenoot gingen eten met zijn ouders. Maar toen ze terugkwamen naar de boot na het eten was de tas weg.

Lees ook  Ze zorgde 20 jaar voor haar zieke echtgenoot – als hij sterft, belt zoon en geeft haar een geweldige verrassing

¨Ik was kapot, ik huilde. Mijn baby was 15 maanden oud en al zijn foto´s zaten daar in,¨ vertelde April aan Fox Carolina.

Maar nu, bijna 25 jaar later, heeft April haar tas terug. Ben bracht de tas naar een dankbare April en het mysterie is opgelost – allemaal dankzij een ongelofelijk toeval.

¨Ik kan het niet geloven. Ik kon niets zeggen. Je zou nooit verwachten dit nog te vinden,¨ zei April.

Zoals ze zeggen, als het moet gebeuren, gebeurt het. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen dit verhaal zullen lezen. Als het iemands dag kan opvrolijken, is het delen het al waard!

12-jarig meisje dat door pestkoppen “afvalmeisje” wordt genoemd, weigert te stoppen met het verzamelen van vuilnis.

Man stort 150 meter diep zijn dood tegemoet om zijn hond te proberen redden.