in

Vijfde lichaam gevonden in zee Scheveningen, zoektocht gaat door

Voor de kust van Scheveningen is ook een vijfde lichaam gevonden. Het gaat waarschijnlijk om een surfer, die sinds gisteren vermist werd.

Vanochtend werden bij Scheveningen al twee lichamen van surfers uit het water gehaald, net als gisteravond. Zij maakten deel uit van een groep watersporters die op zee in de problemen was geraakt. Er werd door de kustwacht, politie, brandweer en KNRM een grote zoekactie opgezet, die gisteravond laat werd gestaakt omdat het te donker werd.

Lees ook  Vermoeide verpleegster breekt uit in tranen na bevalling van een doodgeboren baby terwijl tweelingzus stiekem foto maakt

Vanmorgen in alle vroegte werd de zoekactie weer hervat. Onduidelijk is nog steeds uit hoeveel surfers de groep bestond. “De politie heeft vannacht onderzoek gedaan naar hoeveel mensen er nu precies worden vermist, maar daar is nog geen duidelijkheid over”, zegt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Haaglanden.

Bergingsactie
De kans op overlevenden werd door de reddingswerkers al zeer klein geacht. De Kustwacht sprak vanmorgen daarom al van een bergingsactie in plaats van een reddingsactie.

Lees ook  Pasgeborene overleeft maar net in vuilniszak

Eigenaren verhuizen en laten hond 13 dagen zonder water of voedsel op balkon achter

Pas 4 dagen na besmetting in buitenschoolse kinderopvang werd quarantaine bevolen: