in

Vijf kinderen jarenlang s*ksueel mis bruikt door opa – “Ze moeten niet zeuren”

De rechtbank in Den Bosch heeft donderdag nog geen straf opgelegd aan een man van 66 uit Boxtel.

Tegen hem was twee weken geleden vijf jaar cel en tbs met voorwaarden geëist, omdat hij jarenlang vijf kinderen s*ksueel zou hebben mis bruikt in hun woonplaats Boxtel. Als het aan de opa ligt was er niet zoveel aan de hand. “Ze moeten niet zeuren, aldus de viespeuk”

Lees ook  SchoonmakenIs jouw schone was wel echt schoon?

De rechter vindt de eis onvolledig, omdat niet duidelijk is welke maatregelen Reclassering Nederland voor de verdachte in gedachten heeft om te voorkomen dat de man opnieuw in de fout gaat. Dat moet binnen drie maanden duidelijk zijn.

In een zogeheten tussenuitspraak laat de rechter overigens wel doorschemeren dat de verdachte een jarenlange gevangenisstraf zal krijgen, onder meer omdat hij deels heeft bekend. De man wordt overigens ook beschuldigd van het maken of bezitten van kinderp*rno.

Lees ook  Je hebt nog nóóit iemand gezien die zóveel mayonaise eet!

De man uit Boxtel werd gezien als een ‘soort opa’ en een ‘kindervriend’. Zo kon hij ruim zes jaar ontucht plegen wat varieerde van het strelen tot het s*ksueel binnendringen van de kinderen, aldus het OM. De slachtoffers zijn nu zes tot vijftien jaar, drie van hen maken deel uit één gezin.

Vrouw raakt na 6 maanden voor de tweede keer besmet met het coronavirus

‘Vijftienjarige Alice werd doodgestoken om onbeantwoorde liefde’