in ,

Video van “moeder” die een peuter van een fles “wijn” laat drinken, zorgt voor woedende reacties.

Waarschuwing: De onderstaande video bevat beelden die op sommige kijkers schokkend zouden kunnen overkomen.

Een Snapchat video waarin een moeder haar dochter van een fles wijn laat drinken, wekte online heel wat woedende reacties op. De video, die helemaal viraal ging, toont de vrouw die een fles wijn aan een peuter met een luier geeft.

Het meisje grijpt de fles gretig vast en drukt haar handjes errond, waarna ze er een flinke teug van neemt.

De vrouw zit op een bank en grijnst terwijl het meisje grimast van de smaak. Op het einde van de video, die zes seconden duurt, zien we het meisje haar mond schoonvegen terwijl ze haar moeder met een wazige blik aankijkt.

Lees ook  27-jarige vrouw sterft na gruwelijke doktersfout: Levend ingebalsemd op operatietafel

De video werd op Facebook gepost met een gigantische boze emoji.

Een van de vele woedende reacties luidde: “Ik ben klaar met het systeem en deze planeet.” Heel wat mensen riepen op om de vrouw aan te geven bij de politie.

Vermoed wordt dat de beelden in juli gemaakt werden in Lanarkshire, Schotland. Nog een persoon schreef: “Dit is kindermishandeling, hier bestaat geen ander woord voor. Ik hoop dat ze haar vinden en de kinderen ergens veilig plaatsen, ver weg van deze gemene vrouw.”

Lees ook  Dokters denken dat de man longkanker heeft. Maar hun monden vallen wagenwijd open als ze zien wat de “tumor” echt is.

Het is echter niet zeker wat er precies in de fles zat. Iemand merkte op dat het ook gewoon “appelsap” kon zijn. Anderen geven dan weer aan dat ook zij als kind wel eens een slokje namen van een biertje of een whisky.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!

Met dit spul kun je alle lelijke krasjes van je auto verwijderen

Worstelende oude man schaamt zich omdat hij zo traag is. De reactie van de cassière zet de hele rij aan het denken