in

VIDEO: Vacature bij De Alpacaboerderij gaat het hele internet af – Is dit iets voor jou?

De alpaca is een zoogdier, oorspronkelijk uit Zuid-Amerika uit de familie van de kameelachtigen. Hij staat tegenwoordig bekend om zijn zachte alpaca wol en dat je er heerlijk mee kunt knuffelen. Tegenwoordig zijn er Alpacaboerderij en laat het nou net zijn dat ze op zoek zijn naar personeel. Deze staat in het filmpje helemaal onderaan!

Vacature voor De Alpacaboerderij
Van april t/m oktober is De Alpacaboerderij 3 dagen per week open voor bezoekers, zo ook onze (terras)bar. Ook onze vakantie-appartementen worden in deze periode het meest verhuurd. We zijn nog op zoek naar een flexibele medewerker die regelmatig met name in de weekenden maar ook ooit op doordeweekse dagen beschikbaar is voor ofwel een dagje te helpen achter de bar of eens de vakantiewoningen en/of ’t Alpacafé en de Alpacantina te poetsen.

Lees ook  Hond die aan extreem strakke leiband wordt gehouden heeft jullie hulp nodig!

Wat zijn je taken?
Het liefst wil je bij deze droombaan natuurlijk alleen maar knuffelen met de alpaca’s op de alpacaboerderij, maar er horen ook andere taken bij deze job. Zie jij jezelf wel werken op de alpacaboerderij? Dan worden dit misschien straks wel jouw taken:

Het verzorgen van de dieren
Het onderhouden van de tuin
Groepen die langskomen op de boerderij bedienen
De afwas doen

Lees ook  Man maakt vreemd apparaatje los in de slaapkamer – kijkt dichterbij en beseft de enge waarheid

Klant poept in supermarkt en opent pak toiletpapier om zich schoon te vegen.

Deze gevangenen zijn nog op vrije voeten: politie vraagt om uit te kijken naar het duo