in

Video: Man loopt met stikkende hond een politiekantoor binnen.

Bewakingscamera’s legden een ongewoon tafereel vast in het politiekantoor van North Reading in Massachusetts. De video toont hoe twee mensen het politiekantoor binnenlopen met een bewegingloze puppy, en wat er dan gebeurde toont aan hoe goed de politie op dergelijke situatie voorbereid was.

Toen Megan Vitale dringend hulp nodig had voor haar puppy rende ze het politiekantoor binnen.

Op 4 maart sprintte Megan Vitale met haar 9 weken oude St.-Bernard puppy Bodhi het politiekantoor in North Reading binnen. De puppy werd gedragen door haar vriend. Blijkbaar was de hond in voedsel gestikt. Het arme dier was compleet bewegingloos en leek niet meer bij bewustzijn.

Lees ook  De echtgenoot plant duizend bomen om de overleden vrouw te eren: 17 jaar later toont de luchtfoto zijn ware motief

Bewakingsbeelden tonen hoe de vriend de hond mond-op-mond beademing probeerde te geven.

Dan schoten de politieagenten pijlsnel in actie om de hond te reanimeren.

Ze voerden hartmassage uit en klopten op de rug van de hond. Uiteindelijk slaagden ze erin om de obstructie vrij te maken. Brandweerlieden die in het politiekantoor aanwezig waren, gebruikten een speciaal zuurstofmasker voor honden om Bodhi van zuurstof te voorzien.

Lees ook  Tieners spelen smerig spel met hun leraar: “Mijn familie, mijn vrienden en ik zijn jaar lang door hel gegaan”

“Uiteindelijk werd er een leven gered dankzij de ervaring van onze agenten en het feit dat ze kalm bleven”, zei politiechef Michael P. Murphy. “Hoewel we dit niet elke dag meemaken, reageerden de agenten zoals ze dat in elke noodsituatie gedaan zouden hebben.”

Bekijk de bewakingsbeelden hieronder!

Nederlandse slachtoffer van groepsverkr*chting in Antwerps hotel wilt niet meer zwijgen en vertelt…

Meisje van 17 sterft in gruwelijk ongeval: Agenten doorzoeken het wrak en doen vreselijke ontdekking