in

Veulen is paniekerig en verlaat de zijde van de moeder niet, dan ontdekken ze wat er aan de hand is

Paarden zijn elegante, mooie en intelligente dieren. Toch raken ook paarden wel eens in de problemen. Je hebt wilde paarden en gedomesticeerde paarden. Wanneer wilde paarden in de problemen komen, dan is het vaak moeilijk voor mensen om te hulp te schieten. Wilde dieren zijn namelijk vaak erg schuw.

Gelukkig zijn er talloze organisaties die zich inzetten om dieren in het wild te redden. De Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals is een van deze organisaties. De organisatie schiet te hulp in allerlei situaties.

De organisatie hoorde laatst dat er een paard in nood lag, ze haastte zich snel naar de plaats waar het arme dier lag. Het paard zat met zijn hoef vast in haar manen. Het paard had een veulen, dat hectisch in de ronde aan het lopen was.

Lees ook  Moeder en kinderen vastgebonden door jonge overvallers

Het was lastig om het paard te helpen, de redders in nood moesten ook nog eens oppassen omdat het natuurlijk nog steeds om een wild dier gaat. Het veulen vluchtte weg, maar bleef wel op een afstandje kijken of er niets ergs gebeurde met mama.

Uiteindelijk moesten de vrijwilligers een stukje haar wegknippen van het arme paard om haar te bevrijden. Ze stond echter niet gelijk op. Wie weet hoe lang het dier zo heeft gelegen, waarschijnlijk was het been helemaal verstijfd.

Lees ook  Kerstmis wordt niet gevierd met de portemonnee: deze video van een dakloze man raakt de hele wereld in het hart

Een tijdje zag het er niet goed uit, maar uiteindelijk staat het paard weer op. We zijn heel erg blij dat het paard gered is! Elk dierenleven telt, heel veel respect voor de mensen die zich elke dag weer inzetten voor dieren. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent.

Vrouw die gemeen briefje op ambulance achterliet, schrijft opnieuw een misselijkmakend bericht.

Vrouw en ezel vinden steun bij elkaar nadat ze allebei hun kindje verloren