in

Verwaarloosde hond zocht wanhopig naar haar kroost – de hereniging met haar puppy’s is ontroerend!

In 2014 kreeg de portier van het Villalobos Redding Centrum in New Orleans, Amerika, een belangrijk telefoontje. Er was een teefje gezien op een parkeerplaats in de buurt van een plaatselijke supermarkt. Ze was mager en leek zich niet goed te voelen, en er was geen eigenaar te bekennen.

De vrijwilligers van het redding centrum kwamen meteen in actie natuurlijk. Ze vonden het teefje in nood in een nabijgelegen wijk.

Het was overduidelijk dat het teefje net was bevallen van een aantal pups, haar borsten waren gezwollen van de melk, die ze niet had kunnen geven. Toen de vrijwilligers uit de auto stapten gebeurde er iets hartverscheurend, de jonge moeder kroop angstig naar hen toe, alsof ze om hulp smeekte om haar verloren puppy’s te vinden.

Lees ook  Moeder durft deur niet open te doen, seconden later kijkt ze naar de bewakingscamera

Ze lieten haar aan een riem lopen, en ze bracht hen onmiddellijk naar een huis. Toen ze aanbelden bleek dat de hond van één van de bewoners was, maar het was duidelijk dat er al maanden niet voor de hond gezorgd was.

Toen de hond het huis niet meer wilde verlaten, was het duidelijk dat de bewoners de pups binnenshuis hadden verstopt. Lukt het de vrijwilligers om de puppy’s te redden van een leven vol verwaarlozing? Godzijdank wel, bekijk het zelf in de onderstaande video!

Lees ook  Roxeanne Hazes lijkt wel 20 kilo lichter op nieuwe foto’s. Wat een figuur:

We zijn heel erg blij dat de dieren gered zijn! Elk dierenleven telt, heel veel respect voor de mensen die zich elke dag weer inzetten voor dieren. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

Twee speelse honden laten vader de kerstboom niet weggooien in hilarische video

9-jarige weigert om de kanker te laten winnen voor zijn zusje geboren wordt