in

Verwaarloosde hond was buiten vastgeketend in de kou voor vier jaar – maar dan wordt hij eindelijk gered!

Niemand maar dan ook niemand, hond of mens , verdient het om behandelt te worden zoals deze hond genaamd Diesel behandelt is.

De hond uit Yukon, Canada leefde heel zijn leven al zonder affectie of aandacht van zijn baasjes. Hij zat buiten vastgeketend in een temperatuur ver onder de nul en was aangevallen door wilde dieren.

Hij kreeg geen warmte, liefde of aandacht. Hij stond buiten vastgeketend in het extreem koude Noord-Canadese weer. Diesel is eindelijk gered na vier lange jaren in de kou. Animal Advocates, een dierenrechten organisatie, vond de hond dankzij een anonieme tip.

Lees ook  Bikers staan voor de schoolpoort nadat pestkop pluk haar van 14-jarig meisje afknipt.

Ze lanceerde een grootschalige reddingsactie, waarbij zelfs een helikopter werd ingezet. De hond had een bebloede vacht en bevriezingsverschijnselen.

Arme Diesel werd meteen naar een dierenarts gevlogen, waar hij behandeling kreeg voor zijn verwondingen. Hij moest ook gecastreerd worden en een tumor moest worden verwijderd. Het zat het beestje niet mee.

Lees ook  4-jarige geeft zakgeld uit om mensen in nood te eten te geven nadat hij leert wat “dakloos” betekent.

Diesel bezocht zijn redders, nadat hij een tijdje in een gastgezin te hebben geleefd om bij te komen van alles. Hij is een hele andere hond, van schuw en bang naar gelukkig en open hond die met iedereen opschiet. Na een ellendig leven krijgt Diesel eindelijk de liefde en aandacht die hij verdient.

Hieronder kan je het filmpje bekijken van het ongelofelijke verhaal van Diesel. Vergeet hem niet te delen met je vrienden en familie!

Man plant 6.000 bomen ter ere van overleden vrouw – zijn ‘geheim’ gaat viral

Terwijl zijn 2 kinderen waren vermist, verschijnen ze 3 jaar later plotseling voor zijn deur