in

Verwaarloosde hond was 14 jaar lang vastgeketend – toen kwamen zijn redders

Ongelofelijk wat sommige mensen dieren aan kunnen doen. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich wel inzetten voor een dierenleven.

Thanye Hamilton en zijn vrouw wilden hun leven drastisch veranderen en besloten hun tijd te steken in het redden van verwaarloosde honden.

Om die reden opende het stel een asiel aan huis. Het was voor de verwaarloosde honden een echt oord. Ze krijgen hier de liefde die zij nog nooit eerder gehad hebben.

Een van de honden is Lilla. Het arme dier zat maar liefst 14 jaar vastgeketend, voordat het koppel haar kon redden. De viervoeter kon niet eens meer lopen, omdat zij dat simpelweg zolang niet had gedaan.

Lees ook  Kennen jullie de 28-jarige Twentse DJ Charly Smith al? Pareltje op Insta!

Het koppel twijfelde daarom ook geen moment en ze namen het dier direct mee. Ze gebruikte hiervoor een kruiwagen, omdat Lilla niet kon lopen. Het koppel heeft nu een speciale band ontwikkeld met het dier. Eindelijk heeft ze een huis waar ze echt geliefd is.

Toen gebeurde er plotseling iets ernstigs. Thanye zijn vrouw, Christine, overleed plotseling. Ze werd ziek en doctoren konden haar niet meer helpen. Natuurlijk was Thanye kapot.

Lees ook  Jaja, de vriendin van presentator Jan Versteegh is hot!

Christine had echter maar een wens: Thanye moest blijven zorgen voor de honden. De man doet het dan ook nog iedere dag met veel plezier. Toen een televisieshow hoorde over dit verhaal, besloten zij een korte reportage te maken. Tevens ontving hij een kleine donatie.

Bekijk de onderstaande video maar eens! De beelden zijn echt prachtig.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Na 10 jaar uit coma ontwaken, en dan gebeurt dit!

Olifanten worden mishandeld in een Duitse dierentuin – dit moet stoppen!