in

Verstoten 17-jarig meisje wordt in India gedwongen om op straat te bevallen.

Volgens de lokale Indiase media werd een tienermeisje gedwongen om op straat te bevallen. Haar familie had haar verstoten nadat ze ontdekten dat ze zwanger was. De bevalling werd gefilmd, met de jurk van het meisje onder het bloed, en de navelstreng van het kind nog intact.

De 17-jarige uit Jharkhand, in oosten van India, had een relatie met een jongen uit haar dorp en raakte zwanger. De jongen, wiens identiteit om wettelijke reden niet onthuld werd, verliet de tiener van zodra hij vernam dat ze zwanger was. Uit vrees voor schaamte werd het meisje ook door haar familie verstoten. Het meisje moest het huis verlaten omdat haar familie haar niet langer wenste.

Lees ook  De 9-jarige gebruikt zakgeld om zwerfhonden te voeren, opent een opvangcentrum om ze te redden

De lokale bevolking zegt dat het jonge meisje sindsdien vier maanden lang op straat moest rondzwerven.

Toen het meisje haar weeën kreeg, benaderde ze het Chandil Sub Divisional Hospital om hulp te vragen. Het ziekenhuis wees haar smeekbede af omdat ze als minderjarige geen wettelijke vertegenwoordiger had.

De volgende ochtend beviel het meisje van een babymeisje op amper 30 meter van voornoemd ziekenhuis.

Een voorbijganger merkte het meisje op en zag dat haar jurk onder het bloed zat. Gezien wordt hoe voertuigen het meisje gewoon voorbijrijden. Voorbijganger Om Prakash Sharma legde vervolgens betonblokken rond het meisje zodat ze niet aangereden zou worden.

Lees ook  25-jarige man sterft nadat hij 4 personen, inclusief 2 jonge meisjes, uit brandende mobilhome redde.

Uiteindelijk kwam Dr. Lakhindra Handsa van het ziekenhuis ter plaatse om het meisje alsnog te helpen. Een groep vrouwen liet het meisje in het ziekenhuis opnemen, waar ze uiteindelijk toch de nodige medische verzorging kreeg. Mensen waren furieus over de aanvankelijke weigering om het meisje te helpen.

De jonge moeder en het meisje stellen het ondertussen goed. Als er zich geen familieleden aandienen, zal het ziekenhuis NGO’s contacteren om de moeder en haar kind verder te helpen.

DEEL dit hartverscheurende verhaal met iedereen die je kent!

Vader met alzheimer vergeet erg veel maar weet nog ieder woord van zijn favoriete liedjes!

Vader weigert naast een 5-jarige met Down syndroom te eten – dan doet de ober het juiste!