in

Verpleegster roept rouwende vader om 3 u. ’s morgens binnen – neemt nooit eerder vertoonde beslissing voor jonge moeder in coma.

Bevallen is een van de mooiste ervaringen ter wereld – maar voor een jonge moeder en haar gezin werd het proces eerder een nachtmerrie. Shelly en Jeremy Cawley waren verheugd toen hun zwangerschapstest positief was. Ze waren klaar om hun wijsheid te delen om samen een gezonde baby ter wereld te brengen. Ze hadden echter nooit durven vermoeden dat het leven van Shelly aan een zijden draadje zou hangen.

Toen weken maanden werden, raakten Shelly en Jeremy alsmaar meer opgewonden. Ouder zijn was hun roeping en ze zouden de dochter om wie ze altijd gebeden hadden samen opvoeden. Hoewel de zwangerschap relatief vlot verliep, kon niets hen voorbereiden wat ze dag van de bevalling zouden meemaken. In plaats van te baden in vreugde, werd Jeremy gedwongen om van zijn vrouw afscheid te nemen terwijl hun hun pasgeboren dochter Ryland nog strakker tegen zich aandrukte. Gelukkig hadden de verpleegsters een ultiem plan om Shelly terug tot leven te wekken, maar ze zouden Ryland gebruiken omwille van haar helende krachten.

Lees ook  Ophef om agent die jongetje helemaal zat is en omver rijdt

Minuten na de bevalling werd Shelly allerijl naar de spoedafdeling overgebracht. Ze had een ernstige medische aandoening en had meteen behandeling nodig. Helaas werd haar toestand alsmaar erger en uiteindelijk viel ze in coma. Jeremy maakte zich klaar om afscheid te nemen en zijn dochter alleen op te voeden. Maar toen de verpleegsters hem riepen om Ryland te gebruiken om mama te redden, aarzelde hij geen seconde.

Lees ook  Vrouw Schumacher wordt ervan beschuldigd de waarheid rond toestand Michael te verbergen

Zonder hun snelle denken en zonder de band tussen moeder en kind zou Shelly die nacht wellicht overleden zijn …

Baby dood verklaard in ziekenhuis: maar op weg naar begrafenis hoort vader geluid dat ernstige paniek veroorzaakt

Vrouw legde het moment vast waarop bange hond door eigenaar in asiel gesleept wordt en zijn reactie zal je hart breken.