in

Veroordeelde p*dofiel betrapt op babysitten en het bijwonen van kinderfeestjes.

Een veroordeelde p*dofiel, die zonder toestemming van de ouders niet in de buurt van kinderen mocht komen, werd betrapt op het babysitten op een kind.

George Hinchcliffe uit Derbyshire in het Verenigd Koninkrijk woonde ook verschillende feestjes bij waar minderjarigen aanwezig waren.

De 21-jarige kreeg in 2015 als onderdeel van zijn straf wegens het misbruik van een negenjarig kind een preventieve maatregel opgelegd.

Die maatregelen bestond erin dat hij niet mocht wonen op een adres waar een kind jonger dan 16 jaar verblijft en niet in de buurt van kinderen mag komen tenzij de ouders op de hoogte zijn van zijn veroordeling en toestemming gaven.

LEES OOK!
Man (24) die 14-jarige jongen doodreed krijgt 240 uur taakstraf: ‘Ik was liever zelf over de kop geslagen’

Maar tussen 2017 en vorig jaar had hij verschillende functies waarbij kinderen aanwezig waren. De man werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 22 maanden.

De pedofiel woonde verschillende kinderfeestjes bij en in september werd hij betrapt op het babysitten op een kind.

De politie kreeg lucht van de activiteiten van de man en riep hem op voor ondervraging. Zijn mobiele telefoon werd uitgelezen en er waren tekstberichten die erop wezen dat hij in de buurt van kinderen was geweest.

LEES OOK!
Patty Brard vertelt openlijk over de ‘sappige details’ over André Hazes en Bridget Maasland

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en deel dit bericht met iedereen die je kent!

Prins Harry’s grote zorgen om zwangere echtgenote

Bedrijf maakt zeldzaam levensreddend Nederlands k*nkermedicijn zes maal zo duur