in

Vermiste hond wordt met baasje herenigd die 10 jaar lang nooit stopte met zoeken

Het vermissen van een dier is een verschrikkelijke gebeurtenis. Het gebeurt vaak in een oogwenk dat een hond of kat verdwijnt.

Na dagen en nachten op zoek te zijn naar hen, zelfs als we proberen de hoop te behouden, wordt het steeds moeilijker.

We horen vaak over katten of honden die al jaren vermist zijn en die op een dag naar huis terugkeren of toevallig worden gevonden. Dit geeft hoop aan al diegenen die wachten op de terugkeer van hun geliefde dier.

Sophia Hanson was wanhopig toen in 2009 haar twee honden, Laila en Blake, verdwenen terwijl ze in de tuin in San Antonio (Texas) aan het spelen waren.

Het hek was dicht, dus ze dachten dat ze waren gestolen. Ze zijn nooit gestopt met zoeken; gingen op zoek naar dierenopvangen, keken vaak op internet, plaatsten posters, etc.

Arme Blake was niet goed verzorgd en had aanvankelijk moeite met revalideren. Maar hij werd geleidelijk aan weer de schattige en liefhebbende hond die hij was.

Sophia en haar man maakten zich echter grote zorgen over Laila, die zo lief was en niet kon worden gevonden.

Ze bleven jaren naar haar zoeken. Ondertussen ontdekte Janice Rackley in 2018 een hond in een veld. Het arme dier was vel over been en erg angstig. Janice gaf haar elke dag eten en drinken.

Langzaam maar zeker, na 6 lange maanden, liet de hond zich benaderen en aaien. Janice wilde haar een riem omdoen, maar Laila rende weg zodra ze de riem zag.

Aan het begin van het jaar 2019, met de intense kou, wiste Janice dat ze haar echt uit het veld moest halen. Ze nam de viervoeter in haar armen en droeg de hond naar haar auto.

Ook al was het avond, Sophia sprong direct in haar auto. Janice wachtte op haar met Laila. Bij haar emotionele aankomst, begon iedereen te huilen, zoals Janice liet weten op haar Facebookpagina. Het is tien jaar geweest, maar Laila was haar niet vergeten.

Laila raakt langzaam weer aan het leven gewend met Blake en twee andere seniorenhonden.

„We kunnen het nog steeds niet geloven. Soms lopen we langs haar en moeten we twee keer checken. Het is zo surrealistisch.

Ze zit op dezelfde stoel, op dezelfde plek als daarvoor, in dezelfde vreemde positie. Het is zo grappig om haar zo comfortabel geïnstalleerd te zien. Ik kan me niet voorstellen wat ze door heeft gemaakt.”

Wat een genot om te weten dat Laila eindelijk na zoveel jaren later weer thuis kon komen. Gelukkig kruiste ze de weg van Janice, een fantastische beschermengel.

Laten we hopen dat al deze mensen eindelijk gelukkig kunnen zijn – en degenen die Blake en Laila hebben gekidnapt en gekwetst, worden gestraft!

Moeder liet haar dochtertje (3) verhongeren terwijl ze een week lang ging feesten.

Vrouw (52) doodgebeten door eigen honden