in

Vermist blind hondje na vier dagen weer teruggevonden in de Gelderse bossen

Het 14-jarige blinde hondje Binky is gelukkig weer gevonden! Afgelopen zondag verloor Ron de Leeuw zijn hondje Binky uit het oog, bericht de Telegraaf.

Tijdens een wandeling verdwaalde Binky en kon Ron hem niet meer terug vinden. Vier dagen en nachten was het blinde hondje alleen. Er had van alles kunnen gebeuren, wilde zwijnen hadden hem kunnen aanvallen of hij had in het water kunnen vallen.

Afgelopen dinsdag contacteerde hij Dogsearch Nederland die hem graag hielpen. Ze kregen toestemming van Staatsbosbeheer om het bos in te trekken. Daarna zetten ze speurhonden in en zijn in linies over de heide gelopen.

Lees ook  Fajah Lourens deelt eerste foto met nieuwe liefde

Na veel zoeken en door op een bepaald gebied te focussen werd de arme Binky donderdagochtend gevonden. Verzwakt en vermoeit zat hij op de grond. Ron was dolgelukkig met het weerzien!

Op een paar teken na en wat kilootjes minder gaat het goed met Binky. De dierenarts heeft hem nagekeken en niets ernstig gevonden.

Uiteindelijk is hij een paar honderd meter gevonden van de plek waar hij verdween. Ron is zielsblij dat hij zijn lieve hondje terug heeft. De afgelopen nachten heeft hij nauwelijks kunnen slapen, dag en nacht heeft hij naar zijn trouwe hondje gezocht.

Lees ook  Een mishandelde vrouw laat een hartverscheurende brief achter met haar op puppy op het vliegveld.

Gelukkig is het tweetal herenigt en heeft Binky niets ernstig. Bekijk hieronder beelden van de emotionele reünie. Laat ons weten wat je van het weerzien vindt en vergeet niet dit mooie bericht te delen met vrienden en familie.

Deze stervende moeder heeft maar maanden te leven – ze wordt dan gered door de nieuwe vrouw van haar ex-man

Toen Jenni haar gestolen fiets terugvond op Facebook bedacht ze een GENIALE wraak!