in

Verleidster klapt uit de school over bizarre omstandigheden in Temptation Island VIPS

Het leven van een verleidster in Temptation Island VIPS gaat niet altijd over rozen. Zo klapt verleidster Kaylee uit de school over de bizarre omstandigheden waar de verleid(st)ers mee moesten dealen.

Eerder naar huis
Het tweede seizoen van Temptation Island VIPS is inmiddels ten einde gekomen. Voor een deel van de verleidsters was het avontuur al veel eerder afgelopen: zij werden na drie afleveringen terug naar huis gestuurd.

Verleidster Kaylee was er daar een van. Al vond zij het, in tegenstelling tot een aantal andere verleid(st)ers, helemaal niet erg. Ze vertelt nu waarom.

Overvol
De productie had op het laatste moment besloten dat ze toch veertien verleidsters wilden in plaats van acht.

De villa was echter al voor acht meiden geboekt, waardoor het hutje mutje werd. “Zet maar eens veertien meiden in één hok, bedenk je maar eens hoe dat er aan toe gaat”, vertelt Kaylee.

Lees ook  Maxime Meiland presenteert jurkje waar mannen héél blij van worden!

“Drie stapelbedden in een speelruimte met een voetbaltafel midden in de kamer, waar dus zes meiden op vijf bij vijf meten sliepen.

Geen plek om je kleding netjes op te hangen, dus iedereen leefde uit een koffer. Achter de speelruimte was één tweepersoonskamer met een kast.

Dat was waar ik sliep. Helaas niet in een bed, maar op een matras in een hoekje gedrukt naast het bed. Al na drie nachten had ik last van mijn rug door dat zielige matrasje.”

Vijf meiden sliepen in hotel
“Bij elkaar opgeteld waren er dus negen personen die in en rondom de villa sliepen, de overige vijf meiden werden elke ochtend opgehaald vanuit hun hotel.

Lees ook  Hond wordt alleen op straat gevonden zonder vacht – dan komen er enkele dierenhelden aan en geven hem een ​​transformatie

Wanneer één iemand terug naar bed wou, moest de rest mee. Want de taxi reed maar één keer. Daarnaast moesten we ons met negen meiden klaarmaken in één badkamer.

We moesten allemaal om een bepaalde tijd opstaan, wat tot een grote chaos leidde. We stonden gewoon met meerderen tegelijk onder één douche.

Terwijl een ander aan het plassen was, stonden er ook nog vier voor de spiegel zich op te maken. Kun je het je voorstelen?”

Het was dus helemaal niet zo’n pretje voor de verleidsters op het eiland. Kaylee heeft echter geen spijt van haar deelname en vond het een leerzaam proces.

Woede over zebra die eigen uitwerpselen eet wegens gebrek voeder in dierentuin.

De schildpadden uit ‘Rocky’ leven nog en wonen gewoon bij Sylvester Stallone.