in

Verlaten puppy leeft in schoenendoos – wanneer twee helden haar zien, ontdekken ze vreselijke waarheid

Het is altijd moeilijk om achtergelaten honden te zien, die hun leven op straat te leiden. Dit is tweevoudig als het gaat om puppy’s. Een bijzonder verhaal over een arme chihuahua puppy raakte me echt, dus ik dacht dat ik het zou delen.

De kleine, verlaten pup had zich in een kleine schoenendoos voor een huis genesteld. Het was dicht bij een gebouw en duidelijk een plaats waar de jongere relatief veilig voelde. De huiseigenaren merkten haar na een tijd op en begonnen haar elke dag voldoende voedsel te geven om haar in leven te houden.

Dit duurde enkele weken, gedurende welke tijd twee verschillende dierenverblijven werden gecontacteerd. Wat deed de puppy helemaal alleen? Waarom had iemand het verlaten?

Eldad Hagar en Loreta Frankonyte, van een lokale dierenrechtenorganisatie, pakten de zaak op en begonnen het te onderzoeken. Toen ze de pup bereikten en uit haar kist tilden, ontdekten ze dat ze een been miste. De hond was duidelijk ongelooflijk zwak in dit stadium en kon niet bewegen.

Lees ook  Deze hond werd verwaarloosd omdat hij niet kon lopen en blind was.. maar toen gebeurde er iets geweldigs in zijn leven

Hagar en Frankonyte droegen het dier naar hun auto en brachten haar naar een dierenarts voor een volledig onderzoek. Princess, zoals ze werd genoemd, zat vol met vlooien en extreem vies. Ze kreeg meteen een bad om haar vacht netjes en schoon te krijgen.

Op dat moment besefte de dierenarts dat er iets mis was met de pup, naast haar ontbrekende been. Het bleek dat prinses aan ernstige bloedarmoede leed. De situatie was verschrikkelijk; Princess had zorgvuldige monitoring en zorgvuldige zorg nodig. Dat heeft ze ook gekregen.

Na enkele weken bij de dierenartsen en een langdurige behandeling begon Princess gestaag te genezen. Ze vocht geleidelijk terug en werd uiteindelijk weer beter!

Helaas is het maar al te vaak dat we verlaten honden zien. In dit specifieke geval hebben we geen idee hoe de chihuahua op straat belandde. Wat we kunnen zeggen is dat mensen die dieren met dergelijke minachting behandelen, nooit voor hen mogen zorgen. Gelukkig zijn er dierenliefhebbers zoals Eldad en Loreta die zich tot het uiterste inspannen om voor de wezens te zorgen waar anderen niet om geven. Ze verdienen het om geëerd te worden.

Lees ook  Bagagechaos Schiphol: koffers onder viaduct

In ieder geval is Princess nu in veilige handen en dat is het enige dat telt. Laten we hopen dat ze haar weg naar een huis vindt waar ze de liefde en aandacht krijgt die ze verdient.

Like en deel dit verhaal om hulde te brengen aan de mensen die deze hond hebben gered!

Hier kun je de video bekijken van de transformatie van Princess nadat zij op straat werd gevonden:

Papa onderbreekt huwelijksspeech. Bruid en bruidegom staan verstijfd wanneer hij geheim over hun huwelijk onthult.

Waarschuwing: komende weken zeer hoge kans op tekenbeten!