in

Verlaten hond wil zak in gracht maar niet loslaten – wanneer fietser het opendoet, beseft hij het ondenkbare.

Dit verhaal deed m’n hart barsten! Hoewel het ontzettend droevig is, stuurt het ook een belangrijke boodschap uit. Het incident deed zich voor in Lincolnshire, Engeland, en bewijst dat dieren precies dezelfde gevoelens hebben voor hun geliefden als mensen. Het begon allemaal toen Paul Skinner met zijn vriend aan het fietsen was en iets grijs opmerkte in een gracht. Eerst dacht hij dat het een dode vogel was. Maar toen hij dichterbij kwam, zag hij het bewegen en besefte Skinner dat het een verlaten hond was.

De hond zat over een plastic “Fish and Chips” zak gebogen. Ze likte en snuffelde eraan. Paul leunde over de zak om te zien wat erin zat.

Lees ook  Vrouw gaat op reis met echtgenoot in haar koffer

“De zak bevatte vier dode puppy’s. Het was hartverscheurend. Ze had tranen in haar ogen. Ik kan niet geloven dat een mens hiertoe in staat is”, vertelde Paul.

De dierenarts die de hondenfamilie onderzocht, denkt dat de puppy’s dezelfde dag geboren werden en eerder nog in leven waren. Misschien waren ze zelfs nog in leven toen ze in de zak gestopt werden en in de gracht gedumpt werden.

“We weten niet of de puppy’s doodgeboren werden of ze overleden door de koude”, zei de politie. “We willen de fietser die de hond vond en de alarmbel luidde, bedanken.”

Lees ook  Drie basisscholen in Glanerbrug dicht door meester met corona

De moederhond kreeg de naam Carly en wordt nu verzorgd in een pleeggezin – waar ze nooit meer mishandeld zal worden!

We zijn blij dat Carly gered werd, maar we hadden zo graag gewild dat de puppy’s het ook overleefd zouden hebben. De moederhond weigerde hen achter te laten, zelfs al waren ze niet meer in leven. Haar sterke reactie toont dat de liefde van een moederhond net zo groot is als mensen.

We wensen Carly een lang en gelukkig leven toe, en misschien nieuwe puppy’s in de toekomst!

Vrouw is 35 jaar lang bedlegerig en heeft constant pijn. Dan ontdekt de familie eindelijk de afschuwelijke reden hiervoor

Kankerpatiëntje Dylan (2) ontwaakt nadat ouders beademing wilden stoppen