in

Verlamde bruid “wandelt” door de deur. Verblufte gasten barsten in tranen uit.

De bruiloft van een persoon moet de mooiste dag van hun leven zijn. Maar voor een bruid was gewoon al naar het altaar wandelen bijna ondraaglijk. Daarom nam ze het heft in eigen handen, en stortte zich op fysiotherapie en bleef sterk. Niemand van de gasten had durven denken dat ze op zo’n korte tijd zoveel vooruitgang zou maken.

De dappere vrouw in de onderstaande video heet Jennifer Darmon. Ze wilde kost wat kost naar het altaar wandelen. Helaas had Jennifer een vreselijk auto-ongeluk waarna ze voor haar leven moest vechten. In het ziekenhuis ontdekten de dokters dat haar ruggenwervel ernstig beschadigd was en dat ze van haar middel naar beneden verlamd was.

Lees ook  Frankie, een kitten met 4 oren en 1 oog, overwint iedereen met zijn charme

Ze deelden haar het nieuws mee, maar ze hadden nooit verwacht dat de dame zo’n sterke reactie zou hebben. Ze verzoende zich met haar diagnose, maar ze weigerde het idee van ooit naar het altaar te wandelen op te geven.

Jennifer onderging verschillende keren per week intensieve fysiotherapie. Ze zei haar toekomstige echtgenoot, Mike Belawetz, zelfs dat hij niet bij haar hoefde te blijven.

Lees ook  Deze 13-jarige jongen bouwt zijn eigen huisje – als je dan de binnenkant ziet wordt je sprakeloos

Maar Mike weigerde om zijn toekomstige bruid in de steek te laten. Hij moedigde haar elke dag aan om te blijven vechten. Dus toen het tijd was om voor het altaar te staan, wandelde Jennifer helemaal zelf tot bij haar bruidegom. Ze verblufte niet alleen Mike, maar alle aanwezige familieleden en vrienden.

Bekijk het hartverwarmende verhaal in de video hieronder!

Dakloze kat wordt bijna gedood door draaideur van het ziekenhuis – dan komt arts binnen om hem te redden

Sluiting van verzorgingstehuis betekende de dood voor de bejaarde inwoners. Kok en conciërge zorgden ervoor dat ze niet zouden sterven.