in

Verkeersopzichter neemt ontslag nadat de gemeente hem verbood om nog langer te high-fiven met de kinderen.

Een populaire verkeersopzichter nam ontslag nadat de gemeente hem verbood om nog met de kinderen te high-fiven. Bryan Broom (77) was altijd present voor de Kirk Ella St. Andrew’s Community Primary School in Hull. Bijna 20 jaar lang hielp hij kinderen en ouders veilig oversteken. Maar nadat er klachten kwamen over het feit dat hij de kinderen high-fives gaf, nam hij de moeilijke beslissing om te stoppen.

De 77-jarige zei dat hij moest stoppen omdat hij in het “huidige klimaat” niet meer kon werken. Zijn ontslag liet de gemeenschap geschokt achter. Een groep moeders kwam deze week zelfs op straat om Bryan te vragen zijn beslissing te heroverwegen.

Lees ook  Ken je Toet uit Flodder nog? Zo ziet ze er ruim 20 jaar later uit:

Bryan zei: “Het was geweldig. Ik verwachtte wel een beetje gedoe, maar het ging viraal en ik vind het geweldig. Ik kreeg chocolade, gin, wijn – noem maar op. En ik had echt lieve berichtjes van kinderen die me smeekten om niet te gaan.”

Caroline Woodcock (37) was een van de moeders die voor de man in de bres sprong. Ze zei: “Hij is briljant voor de gemeenschap. Hij is fantastisch en we houden van hem. We willen niet dat hij vertrekt en we vinden het allemaal erg jammer dat hij moet gaan.”

“Hij brengt iedereen aan het lachen en tovert een glimlach op onze gezichten.” Een andere moeder, Emma Robinson (43), zei: “Hij is een belangrijk onderdeel van onze gemeenschap en de kinderen willen bij hem oversteken. Zijn capriolen kunnen misschien een beetje afleiden, maar in 20 jaar heeft er zich nog geen enkel ongeluk voorgedaan. Hij is briljant en dat moet zo blijven.”

Lees ook  Om deze reden moet je nooit een afspraak bij de huisarts maken in de middag

Eerder deze week zei Bryan dat zijn tijd als verkeersopzichter “magisch” was. Volgens de gemeente kwamen er meerdere klachten binnen over zijn gedrag, maar geen enkele klacht bleef overeind.

De gemeente had eerder wel een bericht verspreid waarin gevraagd werd dat Bryan zou stoppen met het high-fiven van de kinderen.

We hopen dat Bryan alsnog van gedachte verandert en nog lang glimlachen op kindergezichtjes mag blijven toveren!

8-jarige jongen verliest mama aan kanker – weet dat ze maanden later aanwezig is bij een basketbalwedstrijd.

De hond wordt achtergelaten om te sterven door zijn eigenaar – kijk goed naar zijn ogen als hij voor de 1e keer een warm bad krijgt