in

Verdrietig nieuws voor Monique Westenberg

Weer een klap voor Monique Westenberg. Afgelopen zomer had Monique Westenberg, beter bekend als de vriendin van André Hazes, een enorme klap te verwerken.

Haar lieftallige hond Dunya overleed. Vandaag maakt Monique bekend dat ze weer een zware tijd tegemoet gaat: haar stiefmoeder Maria is overleden. We wensen alle nabestaanden veel sterkte toe.

Verdrietig nieuws
Monique maakte het nieuws dat haar stiefmoeder Maria is overleden bekend via haar Instagramprofiel. Ze noemt Maria haar ‘pinda mama’.

Zoals Monique schrijft is haar stiefmoeder na een jaar vechten tegen allerlei ziektes toch nog vrij onverwachts overleden. Volgens Monique ging het net weer beter met Maria en mocht ze misschien zelfs weg uit het ziekenhuis, maar helaas kon Maria’s lichaam het niet meer aan.

Lees ook  Man verliest trouwe maatjes in twee weken tijd – dochter heeft een speciaal cadeau voor zijn verjaardag

Lieve mama en oma
Monique schrijft ook dat ze dankbaar is ‘voor de 20 jaar liefde, zorgzaamheid, je luisterend oor, goede adviezen, wijsheid, gekkigheid en eerlijkheid, maar bovenal alles wat je papa hebt gegeven’.

Ook bedankt ze Maria dat haar zoontje André de eerste twee jaar van zijn leven zo’n lieve oma had en dat ze gelukkig naast elkaar hebben gewoond.

Lees ook  Om haar man te verrassen, krijgt deze vrouw sexy, superkorte blonde look die haar goed staat

André
Ook André plaatst een foto van Maria op zijn Instagram. Hij vertelt dat hij destijds erg nerveus was om haar en zijn schoonvader te ontmoeten, maar dat hij meteen warm ontvangen werd. Hij noemt haar ‘de ideale schoonmoeder’ en zegt dat ze enorm gemist zal worden door iedereen.

We wensen Monique en de familie en vrienden van Maria veel sterkte toe deze komende tijd.

Is Barbie weer terug op Nederlandse bodem?

8 slechte gewoontes in het huishouden waar je vandaag nog mee moet ophouden