in

Venezolaanse dieven stelen dieren uit dierentuinen met de intentie om het op te eten.

Venezolaanse autoriteiten onderzoeken de diefstallen in dierentuinen. Ze zijn van mening dat de dieren zijn gestolen vanwege het voedsel tekort in het land.

Een politie officier zei dat twee halsbandpekari’s die lijken op beren zijn gestolen van de Zulia Metropolitan Dierentuin in de stad Maracaibo dichtbij de Colombiaanse grens.

‘Wat wij vermoeden is dat ze zijn gestolen met de intentie om ze te eten’. Verteld Luis Morales een woordvoerder van de dierentuin aan journalisten.

Lees ook  Man ziet hond in hete auto zitten en slaat ruit in onder toezicht van politie

Doordat het heel slecht gaat met de economie van het land zijn er grote voedseltekorten wat miljoenen mensen laten zoeken naar eten waar ze het maar kunnen vinden, inclusief de containers en prullenbakken.

Maar de dierentuin directeur Leonarda Nunez zei dat een aantal diefstallen dat recentelijk was gebeurd effect had op 10 rassen inclusief de buffalo. wat volgens hem in stukken was gesneden om door te verkopen.

Lees ook  Tienermoeder laat haar kind achter in snikhete auto en treft uren later dode lijk aan in de auto.

De tekorten hebben ook effect op de dierentuinen. Waardoor 50 dieren het afgelopen jaar zijn gestorven door uithongering.

De overheid ontkent dat de dieren waren uitgehongerd en zijn van mening dat ze ‘ als familie zijn behandeld’.

Een mishandelde vrouw laat een hartverscheurende brief achter met haar op puppy op het vliegveld.

Man schiet zichzelf met krachtig spijkerpistool in het hart en overleeft het.