in

Vastberaden hond lukt het om te ontsnappen, nadat een zieke man hem levend probeerde te koken

Bij ons zijn honden zo geliefd dat vele hondeneigenaars hen behandelen als hun kinderen en hen met zoveel liefde en zorg behandelen als een echte baby. In andere delen van de wereld worden honden behandeld als ongedierte of zelfs als voedsel.

In China is dierenmishandeling helaas gebruikelijk want meer dan 10 miljoenen honden worden er jaarlijks gedood voor hun vlees. Onlangs kwamen er beelden aan het licht vanuit de provincie Henan waarop te zien is hoe dorpelingen een hond levend proberen te koken in een wok.

Lees ook  ‘Monique mocht kleedkamer André niet in’. Wat speelde zich daar af?

Het is niet duidelijk wanneer het voorval plaatsvond, maar de ziekelijke beelden gingen viraal en lokte wereldwijd woede op. De honden worden gemarteld en levend gekookt om hun vlees taaier te maken. Dat zou meer gezondheidsvoordelen opleveren.

“De enige manier om het vlees taai te krijgen is door adrenaline in het lichaam van de hond aan te maken”, zegt Michele Brown, oprichter van de Fight Dog Meat organisatie. “Het doel is niet om de hond meteen te doden … soms worden ze wel uren gefolterd.”

Lees ook  Kleinzoon werkt een jaar lang aan cadeau voor opa’s 81e verjaardag. Opa kan tranen niet bedwingen.

Gelukkig werd de hond in de beelden niet fataal gewond door het misbruik want hij kon ontsnappen nadat de wok op de grond was gevallen.

DEEL dit bericht om deze praktijken te stoppen!

Nadat een crash hun zoon doodde, een week later treffen ze een nachtmerrie aan bij de locatie van het ongeluk

Jaloerse stiefmoeder voert jongen laxeermiddel en giet hete saus in zijn keel