in

Varken steelt 18 biertjes van camping, wordt dronken en begint te vechten met koe

Hoe breng je je weekend vrij door? Kamperen misschien? Er is niets beter dan grappen vertellen tijdens een vreugdevuur. Laten we niet al het heerlijke eten en drinken vergeten dat je kunt krijgen.

Als het op drankjes aankomt, zorg er dan voor dat er geen varkens in de buurt zijn. Ja, we weten dat je varkens en drankjes meestal niet in dezelfde zin stopt, maar het volgende verhaal zal je daar verandering in brengen.

Het verhaal van een camping in Port Hedland, Australië, komt nog steeds in het nieuws. Een groep kampeerders had hun eten en bier klaar, maar ze vergaten het bier in de koelkast te zetten voordat ze naar bed gingen. Het was een duidelijke uitnodiging voor dit avontuurlijke varken.

Lees ook  Asielhondje wordt op het nippertje gered voor euthanasie en dankt zijn redder uitbundig

Er is ook een ‘getuige’ van het incident. Deze persoon zegt dat kampeerders uit hun tenten kwamen om het geluid te horen dat van buitenaf kwam.

Wat zagen ze? Een varken die hun laatste blikje bier dronk en het vervolgens in de vuilnisbak deed. Alsof dit niet genoeg was, raakte het varken betrokken in een gevecht. Met een koe. Wat kun je nog meer verwachten van een bierliefhebberend varken? Hij rende naar de rivier die dichtbij het kampeerterrein was en viel flauw.

Helaas heeft dit verhaal geen gelukkig einde. Het dronken varken probeerde de weg over te steken, maar werd geraakt door een vrachtwagen.

Lees ook  Schokkend: dit bedrag is Adele kwijt aan haar scheiding

Wilde varkens worden in Australië gezien als een invasieve plaag, vooral vanwege de ziektes die ze dragen. Vee kan besmet raken en wilde varkens kunnen gewassen beschadigen.

De staatsoverheid adviseert mensen om gevallen van wilde varkens te melden om schade te voorkomen en het voeren van wilde varkens wordt afgeraden.

Welnu, dit verhaal heeft ons goed laten lachen. Tenminste het gedeelte waar we ons probeerden voor te stellen dat het varken het bier steelt. We hebben nog nooit zoiets gezien en jij? Deel je verhalen!

Failliete moeder ziet geen andere uitweg en springt van brug met 10-jarige zoon in haar armen.

Man rijdt hond aan en gooit het beestje zeer zwaar gewond langs de kant van de weg