in

Varken ontsnapt uit vrachtwagen – hij heeft nu op een bijzondere plek

Het varken Wombat was onderweg naar de slachterij, maar had hier maar weinig trek in. Hij besloot daarop te ontsnappen!

Wellicht wist het varken helemaal niet waar hij naar toeging, maar waarschijnlijk had hij wel een donkerbruin vermoeden. Het intelligente dier wist te ontsnappen uit de vrachtwagen waarin hij werd vervoerd.

Het arme dier kwam vervolgens op de weg en werd hier gevonden door weggebruikers. De mensen die hem vonden besloten het varken naar de lokale dierenarts te brengen. Men voorspelde dat het arme dier niet meer lang te leven had. Hij was namelijk ernstig gewond vanwege de val.

Lees ook  Automobiliste niet schuldig aan dodelijk ongeluk Aart Staartjes

Wombat kwam echter terecht bij het Greener Pastures Santuary. Hier werd het varken verzorgd. Na een aantal maanden kwam het varken weer op kracht en was hij weer helemaal gezond.

Het varken is nu gezond en is ook erg vrolijk! Het dier heeft zelfs een vriendje gemaakt, genaamd Freckle. Freckle is een dwergvarken en kwam terecht op de boerderij, nadat hij werd mishandeld door zijn voormalige baasjes. De twee kunnen goed met elkaar opschieten.

Lees ook  Begin de week goed met deze foto van Emma Heesters in bikini

In het asiel wonen verschillende boerderijdieren, met ieder zo zijn eigen verhaal. Gelukkig bestaan er zulke asielen, zodat ook deze arme dieren een tweede kans krijgen. De dieren krijgen de liefde die zij verdienen!

Bekijk hier de onderstaande video van dit verhaal!

Vind jij dit ook een bijzondere video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze koala had redding nodig, die kwam uit onverwachte hoek!

Pasgeboren baby wordt achtergelaten in een auto op een parkeerplaats