in

Van zwangere Roxeanne Hazes mag iedereen meegenieten van haar lichaam

Zangeres Roxeanne Hazes (25) kon vanmorgen de verleiding niet weerstaan. De zwangere vocaliste ging in ondergoed voor de enorme spiegel van de toekomstige babykamer staan en maakte een selfie waarop duidelijk te zien is dat de buik en andere contouren van de aanstaande moeder al aardig zijn gegroeid.

Roxeanne, die momenteel bezig is met de laatste fase van haar succesvolle concertreeks, is in verwachting van haar eerste kindje. De vader van het jongetje is haar verloofde: platenmaatschappijmedewerker Erik Zwennes die ze sinds 2016 kent. Volgens de ‘zwangeres’ – zo noemt de Hazestelg zichzelf tegenwoordig met een flinke knipoog – verloopt de zwangerschap voorspoedig. Wel heeft Roxeanne last van de gebruikelijke zwangerschapskwaaltjes zoals trek in eten en zó hard snurken dat haar aanstaande man soms geen oog dicht doet.

Lees ook  Man verliest zijn levenslange, beste vriend. Dan gaat hij naar het asiel en vertrekt niet alleen …

,,Ik moet er ’s nachts 86 keer uit om te plassen en Erik ook omdat ik er zonder zijn hulp bijna niet meer uitkom. En ik verlang er naar om weer op mijn buik te kunnen liggen”, stelde de dochter van wijlen volkszanger André Hazes recent op sociale media waar ze regelmatig foto’s deelt van het verloop van haar zwangerschap.

Lees ook  Deze school voert opnieuw “billenkoek” in om ongehoorzame kinderen te straffen – Ben jij het hiermee eens?

De volgers van de zangeres vinden het prachtig dat Rox ze laat meegenieten van alle ups en downs van haar zwangerschap. Zo kreeg ze onlangs veel vragen over de lingerie waarin ze steeds poseert. Het bleek om spotgoedkope setjes van textielsuper Zeeman te gaan. ,Alsof het leven nog niet duur genoeg is. Zit als gegoten, geen grap”, aldus Roxeanne bij een foto van de webshop waar ze de positie-onderkleding doorgaans scoort. Kort na dat bericht waren alle stretchbroekjes voor aanstaande moeders bij het bedrijf uitverkocht.

98-jarige man houdt decennialang zijn miljoenenvermogen geheim.

Verdrietig nieuws voor Céline Dion. Wij wensen haar veel beterschap!