in

Vader weigert naast een 5-jarige met Down syndroom te eten – dan doet de ober het juiste!

Er is niets meer schandalig dan een kwaadwillend iemand die hun tegenslagen afreageren op de zwakken. Helaas zijn er veel te veel wrede mensen die andere mensen die zich niet kunnen verdedigen, vooral gehandicapten, pesten of minachten. En dit is helemaal laf als het op kinderen aankomt.

Milo is 5 jaar oud en heeft Down syndroom en gaat vaak uiteten met zijn familie. Milo woont in Houston, Texas.

Toen hij op een dag uit eten ging met zijn familie kreeg hij iets heel ergs mee te maken. Maar gelukkig had een van de obers, genaamd Michael, een goede reactie en kon de situatie oplossen.

Lees ook  Dokters dachten dat het blauwe plekken waren: maar al snel beseften ze hun fout

Milo zat aan de tafel waar ze normaal ook zaten toen er een familie naast hun kwam zitten. Dan begint de vader van het gezin naast hun zich raar te gedragen; hij vraagt aan de ober of hij ergens anders neer kon worden gezet omdat hij het aanzicht van Milo niet kon uitstaan. Het was zogenaamd niet een juiste omgeving voor zijn eigen kinderen.

De ober zette ze eerst ergens anders neer, denkend dat ze daarna wel zouden kalmeren. Maar de man hield niet op: “Het speciale kind moet maar ergens anders speciaal gaan doen”, schreeuwde de man.

Lees ook  Politie op zoek naar Frederik (22), die verdween na nieuwjaarsfeestje in Vilvoorde

De ober besloot toen dat hij de familie niet zou serveren. De vader dreigde weg te gaan, maar dat maakte de ober niet uit. De familie ging weg en de acties van de ober werden geprezen, ook het restaurant staat achter de beslissing van de ober.

Als we allemaal de waarden en acties van de ober zouden hanteren dan zou de wereld een betere plek zijn. Deel het artikel met je vrienden en familie!

Verstoten 17-jarig meisje wordt in India gedwongen om op straat te bevallen.

Twee verpleegsters maken van een saaie dag in het ziekenhuis een bijzonder en emotioneel feestje