in

Vader vliegt honderden kilometers om gezin excuses aan te bieden nadat zoon kerstdecoratie steelt

Joe Stricker woont in de Amerikaanse stad Centennial. Elke kerst versiert hij zijn huis en tuin uitbundig, zoals traditioneel veel Amerikanen doen. Dit jaar heeft hij meer dan 80 uur aan de prachtige kerstdecoraties en uitgebreide lichtinstallaties gewerkt. Zijn huis en tuin staan dan ook bekend als “Stricker’s Winter Wonderland”.

Maar als hij aan het begin van deze maand zijn beveiligingsbeelden terugziet breekt zijn hart. Rond middernacht ziet hij een witte auto voor zijn tuin stoppen waarna er drie figuren uitstappen. Ze maken verschillende decoraties kapot en nemen er één mee in de auto. Daarna vluchten ze.

Lees ook  Man gefilmd die een kat als natte spons gebruikte om zijn Mercedes te wassen.

Nadat hij de beelden zag belde Joe de politie en plaatste hij de beelden op zijn Facebookaccount, in de hoop dat iemand de vandalen zou herkennen.

Duizenden mensen zagen de beelden. Waaronder de vader van één van de jongens, bericht The Independent. Hoewel hij op dat moment zich in een andere staat bevond, boekte hij meteen een vliegtuig toen hij zijn zoon herkende.

Joe schrijft op zijn Facebookaccount dat hij diezelfde avond nog zijn vertrouwen in de mensheid terug kreeg. Alle drie de jongens, vergezeld door hun beschaamde ouders, kwamen hun excuses aanbieden. Ze namen de volledige verantwoording voor hun daden en betuigden hun grote spijt.

Lees ook  Instagrammer Lindsey van der Hoeven moét je volgen! Fijnnn!

The Independent geeft aan dat de drie niet gearresteerd zijn, op verzoek van Joe, maar ze worden beboet voor diefstal en vandalisme.

In zijn post schrijft Joe dat hij zich gezegend voelt door alle steun die hij heeft ontvangen en sprakeloos is van de wroeging die de jongemannen toonden.

Het is prachtig om te zien dat de jongens en hun ouders direct hun welgemeende excuses aanboden. Je zou willen dat dit altijd gebeurd, maar helaas is dit niet het geval. We wensen Joe en zijn gezin een hele gelukkige kerst!

Deze vrouw koopt een doos tampons voor $15 op de luchthaven, maar deze foto krijgt dan nationale aandacht

De hond zat doodsangsten uit in een riool. Ineens ziet hij een fel licht!