in

Vader vermoordt babyzoontje door voetjes vast te binden aan buggy en hem in zee te duwen

Opgelet: Heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers. Een vader zou zijn babyzoon verm*ord hebben door hem in zijn buggy in zee te duwen. Hij was boos omdat zijn vrouw zonder hem was gaan feesten.

De Jordaanse toerist Wael Nabil Salman Zureikat (52) arriveerde samen met zijn vrouw in Pattaya in Thailand, maar raakte verveeld nadat ze alleen naar bars ging en hem liet babysitten.

Lees ook  Honden worden elk jaar levend gevild en gekookt tijdens het honden eet festival in China!?

Daarop besloot hij naar verluidt om hun eenjarige babyzoon te d*den door zijn voetjes aan de buggy vast te binden en hem van een pier te gooien.

Daarna probeerde hij het land uit te vluchten.

Geschokte lokale bewoners zagen maandag het lichaam van de jongen in zee drijven en dachten eerst dat het een pop was. De politieagenten die ter plaatse kwamen, stelden vast dat de jongen nog in de buggy vastgegespt was. Er werd meteen een grootschalige klopjacht op de vader georganiseerd.

Lees ook  Australische in kont gebeten door python tijdens toiletbezoek

Dinsdag kon de vader gearresteerd worden toen hij in Bangkok een vliegtuig probeerde te nemen Hij zou de feiten bekend hebben. Volgens de agenten was hij erg gefrustreerd omdat zijn vrouw alleen naar de bars ging, terwijl hij op de baby moest babysitten.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES.

Merrie na bevalling vastgebonden en voor dood achtergelaten.

Gerard Joling weggestuurd uit restaurant