in

Vader verlaat 3-jarige dochter. Wanneer hij 20 jaar later overlijdt, krijgt ze de verrassing van haar leven.

Niet iedereen die ons bloed deelt is familie. Rainwater Blackfoot werd door haar ouders op jonge leeftijd in de steek gelaten. Ze werd gedwongen om in de pleegsector op te groeien en moest haar hele leven voor zichzelf zien te zorgen. Haar vader zei haar zelfs dat hij “gelukkiger was zonder haar.”

De pijn en het verlies zorgden van de wrede verlating door haar ouders, zorgde ervoor dat ze niemand kon vertrouwen. En het was een pijn waarmee ze elke dag moest leven. Maar wist zij veel dat haar vader een geschenk had achtergelaten toen hij overleed. Het was een geschenk dat haar leven ten goede zou veranderen.

Rainwater Blackfoot had niet het eenvoudigste leven. Ze werd door haar moeder in de steek gelaten toen ze amper een baby was, en haar vader plaatste haar in een pleeginstelling toen ze nog erg jong was.

Lees ook  Hond zit gevangen in het afval en voor dood achtergelaten. Dan is dierenarts verbluft over wat ze in zijn mond vindt.

“Hij zei me dat hij een gelukkiger leven zou hebben zonder mij”, vertelde Rainwater aan Inside Edition.

Rainwater moest jaren vechten om het in haar eentje te redden. “Er waren vele jaren dat er geen voedsel in huis was”, vertelde het meisje. “Ik had maandenlang geen elektriciteit.”

Maar de littekens zijn dieper dan dat. Verlaten geworden door de twee mensen die verondersteld werden om voor haar te zorgen, leidde ertoe dat ze niemand kon vertrouwen.

“Als iemand me probeert te helpen, zit er meestal een addertje onder het gras”, zei ze.

Lees ook  Chauffeur gooit alle passagiers van z’n bus omdat ze weigeren plaats te maken voor rolstoelgebruiker.

In 2008 overleed de vader van Rainwater. Hij liet haar 80.000 euro na, maar Rainwater had geen idee.

Het duurde tot 2015 dat de “We Find, You Keep” campagne de som onthulde die door de New Yorkse overheid werd bewaard. Samen met Inside Edition besloten ze om Rainwater de verrassing van haar leven te geven.

“Ik had in geen jaren durven dromen dat er zoveel geld op me wachtte”, roept Rainwater uit wanneer ze de verrassing opende.

“Het maakt niet uit waar je vandaag komt, soms is het einde gewoon prachtig”, vertelde ze aan Inside Edition.

Bekijk het geweldige moment hieronder!

Dode gans valt uit de lucht op hoofd van jager. Resultaat: zware hoofdwonde en twee tanden kwijt.

Vrouw gedwongen om op de vloer van het ziekenhuis te bevallen en de foto’s zijn adembenemend (Waarschuwing: inhoud kan als schokkend worden ervaren)