in

Vader sterft als zoontje pas 9 maanden oud is – 15 jaar later heeft vreemde een zeer ontroerend cadeau

Deze tiener moest tragischerwijs zonder vader opgroeien. Dan komen vreemden samen om hem een hartverwarmend cadeau te geven, wat hij nooit van zijn leven zal vergeten.

De video is een tijdje terug opgenomen, maar is absoluut de moeite waard!

Justin Rozier was pas negen maanden oud toen zijn vader Jonathan in Irak overleed. Zijn vrouw Jessica had Jonathan twaalf uur eerder nog gesproken, toen ze de tragische boodschap ontving, vertelde ze aan CBS.

Dit betekende dat ze zich aan een hele andere realiteit moesten aanpassen. Jessica verdiende niet zo goed, dus ze realiseerde zich al snel dat ze de zwarte Toyota Celica van Jonathan moest verkopen.

De auto betekende veel voor haar wijlen man, dus met pijn in haar hart moest Jessica er afscheid van nemen.

Justin groeide op zonder zijn vader. Hij dacht veel aan hem en hoorde graag verhalen over hoe Jonathan als persoon was, wat hij zei en wat hij deed.

Lees ook  Grote geheimen: ‘Ik wist niet dat mijn dochter als escort werkt’

Toen Justin 16 werd, de leeftijd waarop tieners in veel Amerikaanse staten een voorlopig rijbewijs mogen aanvragen, vroeg hij zijn moeder om een auto.

Echter, niet zomaar een auto. De jongen vertelde zijn moeder dat hij het geweldig zou vinden als hij een auto kreeg die ooit van zijn vader was geweest.

Het kon de grootste roestbak zijn, dat maakte Justin niet uit. De auto zou veel meer dan een vervoersmiddel zijn, het zou een band met zijn vader betekenen.

Jessica wist niet goed hoe ze het zou aanpakken, het was een beetje zoals een speld in een hooiberg zoeken. In een poging om haar zoons grootste wens te vervullen, wendde ze zich tot Facebook. Daar deed ze een oproep of iemand iets van de zwarte Celica afwist.

Lees ook  Detail in deze foto van stervende man met zijn vrouw doet me geloven in echte liefde

Het resultaat was beter dan ze ooit had kunnen dromen. Kyle Fox zag haar post en besloot met zijn organisatie Follow the Flag te helpen.

Ze wisten de exacte auto te achterhalen, kochten het voertuig en knapten de auto helemaal op! Gratis en voor niets!

Met een compleet gerenoveerde auto verrasten ze Jessica en Justin.

De tiener wist nergens van af. Zijn reactie is hartverwarmend! Hij is letterlijk en figuurlijk sprakeloos. Een verslaggever vraagt hem hoe hij zich voelt, Justin beweegt zijn mond, maar er komt geen geluid uit. De emoties hebben hem compleet overweldigd.

Bekijk zelf hieronder het aangrijpende moment waarop Justin de auto ontvangt en zich een beetje herenigd voelt met zijn vader.

Rouwende honden troosten elkaar nadat hun baasje is overleden om ze te redden

Tweelingzusjes sterven binnen drie dagen van elkaar aan gevolgen coronavirus