in

Vader sterft aan kanker – 48 uur nadat hij pasgeboren dochtertje voor het eerst vasthield

Kanker treft keihard en is meedogenloos. Iedereen die ooit weleens, direct of indirect, met deze vreselijke ziekte te maken heeft gehad, kan dit beamen.

Veel te veel mensen worden hierdoor getroffen. In dit hartverscheurende verhaal wordt deze vader veel te vroeg uit het leven gerukt.

Jamie Hunter was pas 38 jaar toen hij afgelopen week woensdag aan kanker overleed. 48 uur eerder was zijn dochtertje geboren.

Nadat hij de verwoestende diagnose te horen kreeg, was Jamies laatste wens om zijn baby te kunnen knuffelen. Die wens kwam uit, toen Harper-May afgelopen week maandag te vroeg werd geboren, aldus The Mirror.

Het nieuws van zijn overlijden werd bevestigd door Sutton United FC, waar Jamie hoofdtrainer was. “Het is met het grootste verdriet dat we het overlijden van onze geliefde Jamie moeten aankondigen,” luidde het bericht.

Lees ook  ’Daklozen maken graf open om te slapen’

“Een geweldige partner voor Beccy en papa voor Harper-May. Respecteer alstublieft de wensen van de familie op dit moment. Geen verdere informatie zal worden uitgedeeld. Laat de familie alstublieft in rust rouwen.”

Jamie, een gymleraar op een school in het Engelse Sutton Coldfield, was in de wolken toen hij en zijn partner Beccy Flint ontdekten dat ze zwanger was.

Echter, aan het einde van vorig jaar kreeg hij verlammende pijn. In maart werd de vreselijke diagnose gegeven: nierkanker. Slechts een maand later kreeg hij een harde klap, toen artsen hem vertelden dat de kanker zich naar de lever had verspreid en nu ongeneeslijk was.

Lees ook  Jager gespietst door reusachtige buffel nadat hij hem afgeschoten had.

Er is een JustGiving pagina gelanceerd om Jamies gezin te helpen. Op het moment van schrijven is zo’n 78.000 euro opgehaald.

“Als gymleraar heeft hij zoveel levens geraakt en is hij een geweldig rolmodel geweest […] De kinderen zijn gek op hem op school. Hij helpt altijd kinderen. Hij zet zichzelf altijd op de laatste plaats.”

Het is een verschrikkelijk gegeven dat dit soort tragedies bijna elke dag plaatsvinden. Dat maakt het echter niet makkelijker. We wensen alle nabestaanden ontzettend veel sterkte in deze tijden.

André Hazes raakt 3 maanden geen alcohol aan en ziet er nu zo uit

Prachtig schilderij ter herdenking van overleden surfers zorgt voor veel ontroering