in

Vader stapelt paletten op elkaar en ik begrijp er niets van, maar wanneer ik het eindresultaat zie ben ik verkocht!

Geloof het of niet, een gezellige patio in je achtertuin hoeft geen fortuin te kosten. Het hoeft zelfs helemaal niks te kosten!

Dit zal je niet alleen veel geld uitsparen, maar het is ook een leuk project om jezelf mee bezig te houden. Het enige wat je nodig hebt zijn je handen en een gereedschapskist… en enkele houten paletten.

Paletten vind je meestal bij het vuilnis, in industriegebieden, of klaar om weggegooid te worden maar dat behoort tot het verleden. Vandaag zijn paletten de populairste trend die gebruikt wordt bij interieurvormgeving. Neem een kijkje naar dit geniale en gezellige hoekje waarin je kunt relaxen.

Voor dit project heb je geen voorafgaande kennis nodig, het duurt niet lang om in elkaar te steken, en het is helemaal niet duur. Het beste van al is dat het eindresultaat iets zal zijn waar je niet meer zonder zal kunnen. Echt, een gezellige plek.

Bekijk het idee hieronder en deel het met je vrienden om hen te inspireren!

DIT HEB JE NODIG:

  • 8 paletten
  • 4 houten planken
  • een verfkleur naar eigen keuze
  • nagels en vijzen
  • wieltjes

Hoe bouw je nu deze goedkope maar fantastische rustplek?

Neem een kijkje naar de video hieronder en zorg ervoor dat je kijkt tot het eindresultaat!

Kassiere klaagt tegen oudere man omdat hij niet ‘milieubewust’ is – zijn antwoord zou door iedereen boven de 50 gedeeld moeten worden

Deze wraak van een vrouw als haar echtgenoot haar verlaat voor een jongere vrouw is briljant