in

Vader spoelt geboortevideo van zijn dochter terug. Dan merkt hij iets op dat hem perplex achterlaat.

We hebben het vaak over de band tussen een moeder en haar baby, maar soms vergeten we te berichten over de speciale band tussen vader en kind. Hoewel de moeder diegene is die het kind draagt en voedt, kunnen ook vaders een ongelofelijke band met hun baby ontwikkelen, misschien zelfs meer dan we soms beseffen.

Komiek Michael Jr. leerde dit toen hij de video van de geboorte van zijn dochter bekeek. Op dat moment was hij zo opgewonden dat hij een belangrijk moment gemist had, maar toen hij die video herbekeek was hij verbluft door wat hij zag.

Lees ook  Vijf Duitse baby’s vergiftigd met morfine: verpleegster in de cel

Toen zijn dochter pas geboren werd, nog voor ze gewassen was, lag ze op de tafel te huilen. Wellicht had ze het koud en had ze honger, en wilde ze gewoon getroost worden.

Michael begon met haar te praten en het meisje werd meteen rustig. Toen de verpleegster haar begon te wassen, begon ze opnieuw te huilen. Opnieuw begon Michael met haar te praten, en opnieuw kon zijn stem haar kalmeren.

Dan gebeurde er iets dat de kersverse vader perplex achterliet.

Terwijl hij met zijn baby praatte, zei Michael dat hij van haar hield, en toen hij dat zei opende ze haar ogen en keek hem aan.

Lees ook  Daniël uit Love Island lijdt aan dodelijke ziekte: ‘Ik word niet oud’

“Dat is gewoon fenomenaal”, zei hij.

Het was duidelijk dat de baby de stem van haar vader herkende, die ze al in de baarmoeder gehoord had, en ze wist dat hij er zou zijn om over haar te waken en voor haar te zorgen.

Nadat hij dit opgemerkt had, besefte Michael dat deze video een wijze les voor ons allemaal bevat.

Bekijk de onderstaande video en DEEL dit met je vrienden!

Kinderoppas begint tegen jong meisje te schreeuwen. Kijk nu hoe oma onmiddellijk actie onderneemt!

Aap krijgt bizarre straf. En wreed publiek verzamelt zich om dit toe te juichen.