in

Vader overleden na koolmonoxidevergiftiging, moeder en kind ernstig gewond

In Doesburg is woensdagochtend een dodelijk slachtoffer gevallen door een koolmonoxidevergifting. Het gaat om de vader van het gezin. De moeder en een kind liggen in het ziekenhuis.
De moeder en het kind zijn in zorgelijke toestand opgenomen. Elf andere gezinsleden zijn voorlopig opgevangen in de kantine van een lokale sportclub.

De drie slachtoffers werden volgens de woordvoerder woensdagochtend ‘met ernstige gezondheidsproblemen’ aangetroffen door de andere gezinsleden. Het gezin woont in een woning aan de Monseigneur Bekkerslaan.

Lees ook  Wouter (34) werd als kind misbruikt door eigen vader: 'Er staan krassen op mijn ziel'

Vanwege het incident werd rond 07.00 uur groot alarm geslagen. Er kwamen meerdere ambulances en brandweerwagens ter plaatse. Ook werden twee traumahelikopters opgeroepen, waarvan er één weer werd afgemeld.

Buurt leeft mee
Leden van de moslimgemeenschap in Doesburg staan de familie bij. Zowel bij de opvang in de sportkantine, als in het ziekenhuis. Een buurtbewoonster reageert geschokt. Volgens haar was er goed contact in de wijk met het gezin.

Lees ook  11 tips: zo bescherm je je auto tegen de vrieskou

Onderzoek
De technische recherche is aanwezig om onderzoek te doen. Volgens de woordvoerder van de veiligheidsregio wordt in de woning onderzocht wat de oorzaak van de koolmonoxidevergiftiging kan zijn. Dat zou volgens hem van de cv-ketel of een geiser kunnen zijn. Dat wordt ook gedaan om te kijken of het gevolgen kan hebben voor de andere huizen in de rij.

S*ksmisdadigers van kinderen in Indonesië kunnen nu legaal worden gecastreerd

Gisteren om 16.00 is de oma van Rick aangereden vandaag overleden! Dader op de vlucht!