in

Vader moet met spoed naar het ziekenhuis. Zodra de moeder zegt dat dochter zichzelf pijn heeft gedaan, weet vader dat er iets mis is.

Kinderen zijn de meest onschuldige mensen op de wereld. Meeste mishandelingen gebeuren door de eigen moeder en vader van het kind. Ondanks dat ze zo onschuldig zijn worden er ruim 118.000 kinderen mishandeld in Nederland. En tien miljoen kinderen in Europa zijn slachtoffer van kindermishandeling. De cijfers laten zien hoe groot het probleem wel niet is op de wereld. Zo is het ook gebeurd bij Arina, een Slovenisch meisje.

Nadat de vader ging scheiden met zijn vrouw begon het. De vrouw kreeg een nieuwe vriend. Al snel kreeg Arina blauwe plekken op haar armen en benen. In het begin nam de vader het niet serieus.

Lees ook  Slang op toilet bijt tiener in geslachtsdeel

De vader merkte op dat iets niet in orde was. Hij belde de kinderbescherming over dat zijn dochter niet in goede handen was bij haar moeder. De kinderbescherming kwam langs bij de moeder om  gesprekken te voeren maar omdat er gebrek aan bewijs was kon er er niks aan gedaan worden.

Ondanks de inzet kreeg de vader een telefoontje die geen enkele vader zou willen krijgen. Zijn dochter lag zwaargewond in het ziekenhuis. Volgens de moeder was het kleine meisje tegen de gladiator aan gelopen en had zich bezeerd.

Lees ook  Uitgeput paard sterft nadat het toeristen moest rondrijden bij 36 graden

Het bleek echter dat Arina in veel slechtere toestand verkeerde. Ze had een ernstig opgezwollen gezicht, gebroken botten en ernstige kneuzingen over haar hele lichaam. Het was onmogelijk dat een baby dit veroorzaakt kon hebben.

Helaas was het te laat want na twee dagen gevochten hebben overleed Arina aan haar verwondingen.

In de foto hieronder houdt de vader zijn dochter vast op haar sterfbed. Deze foto raakte niet alleen de mensen in Sloveni√ę maar wereldwijd.

Nederlands slachtoffer is een 16-jarige meisje en blijkt twee benen gebroken te hebben tijdens aanslag Barcelona.

Moeder die baby dumpte achter struik zegt dat ze geen moeder wou zijn.