in

Vader met alzheimer vergeet erg veel maar weet nog ieder woord van zijn favoriete liedjes!

In deze bijzondere video rijdt Simon McDermott rond in de stad met zijn vader Ted in de bijrijdersstoel. Samen zingen ze de longen uit hun lijf op het nummer Quando Quando Quando. Maar er is iets wat dit moment heel bijzonder maakt.

Simons vader van 79 leidt al jaren aan de zieke van Alzheimer. Zijn geheugen is dermate aangetast dat hij onherkenbaar is verandert en zichzelf niet meer is. Maar muziek laat zijn vader weer even voor een paar minuten terug komen! In 2013 werd Ted gediagnosticeerd met de ziekte van alzheiemr wat hem langzaam dement maakte. Zijn hele leven is Ted een zanger geweest. Hij trad op voor publiek in heel Engeland. Ook na zijn huwelijk en de komst van zijn kinderen is Ted blijven zingen. De liedjes die hij vroeger zong is Ted gelukkig niet vergeten en hij leeft helemaal op wanneer hij mee zingt met zijn favoriete muziek.

Lees ook  Zieke oude vent vermoordt kleine pups, door ze tegen een stenen trap aan te gooien

Maar het geheugen van Ted wordt in de loop der jaren steeds slechter. Vandaag de dag vindt hij het steeds moeilijker om zijn familie en vrienden te herkennen. Zijn karakter verandert ook en hij wordt gemakkelijk boos.

Simon verteld: “Wanneer we met hem zingen is onze vader weer even bij ons. Dit zijn de mooie momenten die we samen koesteren”.

Lees ook  Wielrenner heeft lak aan kind op de fiets met voorrang

De video hieronder verovert op dit moment het internet en raakt de harten van mensen over de hele wereld. Simon hoopt meer van deze bijzondere video’s met zijn vader te kunnen posten. Zijn doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar Alzheimer.

Ted is laatst 80 jaar geworden en zijn zoon probeert nu voor hem te regelen dat hij weer voor een keer samen met een band mag optreden. Ik kijk nu al uit naar deze video! Maar tot die tijd kan ik niet genoeg krijgen van de beelden hieronder!

Niemand geloofde hem toen hij het Ochtendritueel van dit eendje beschreef. Dus filmde hij DIT!

Verstoten 17-jarig meisje wordt in India gedwongen om op straat te bevallen.