in

Vader laat zoontje in de regen naar school lopen als straf omdat hij anderen pest

Een video die Bryan Thornhill maakte van zijn zoontje in de stromende regen is viraal gegaan. Omdat de 10-jarige Hayden andere kinderen op de schoolbus pestte, bedacht zijn vader deze straf.

Volgens de Daily Mail kan de pestkop drie dagen lang van huis naar school rennen, iets meer dan anderhalve kilometer. Zoals Bryan in de video zegt: “…hij was een kleine bully, dat tolereer ik niet, kan ik niet uitstaan.”

Hoewel het een straf was, kon Bryan ook wel het positieve ervan in zien: “Het goede nieuws is dat hij een vrij rap tempo aanhoudt, 6 mijl per uur tot nu toe”.

Lees ook  Lara (34): 'Ik ga geen borstvoeding geven; ik wil mijn s*ksleven terug'

De krant bericht dat de straf vruchten afwerpt. Hayden heeft zich veel beter gedragen tijdens de lessen. Brian is er heilig van overtuigd dat zijn zoontje hiervan zal leren: “We zullen ervoor zorgen dat, op welke manier dan ook, zijn leraren zijn gedrag kunnen waarderen op school, dat hij zijn klasgenootjes niet afleidt en zo.”

Lees ook  Moeder slaat baby bont en blauw met lepel, de straf van de rechter maakt het internet woedend

De vader sloot de video af met de woorden: “Voed je kinderen op, wees geen vriend, wees een ouder. Dat is wat kinderen vandaag de dag nodig hebben.”

Veel mensen hebben inmiddels gereageerd op de video. Er is zowel lof als kritiek voor zijn aanpak. Wat vindt jij van de straf? Laat het ons weten in de reacties op Facebook!

Hij luncht iedere week met een dakloze vrouw – op een dag bekende ze toen iets dat alles veranderde

Dít is het allerduurste huis van Nederland en het staat te koop.