in

Vader kan zijn verdrinkende dochters niet redden, maar dan springt er opeens een tiener in het water

Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat we kinderen niet alleen moeten laten dichtbij het water. Maar ondanks dit, gebeuren er nog steeds ongelukken.

Op 31 mei ging de Karpjuk familie op excursie naar de Irtysche rivier in Rusland. De oudste dochters van de familie, die vijf en zeven jaar oud waren, werden moe en vroegen of ze in de auto mochten wachten terwijl hun vader naar de winkel zou gaan en hun moeder op hun jongere broertje zou passen.

De auto was in de buurt geparkeerd dus de vader van de meisjes, genaamd Vyacheslav, maakte zich geen zorgen. Maar seconden later, gebeurden het ondenkbare. De twee meisjes hadden waarschijnlijk iets in de rivier gezien en liepen naar de rand toe om een kijkje te nemen.

De meisjes leunden over de rand, en leunden waarschijnlijk iets te ver voorover. Ze verloren hun evenwicht en vielen in het ijskoude water. En geen van beide kon zwemmen.

Lees ook  Kat Bengel door kop geschoten in Noord-Hollandse Blokker

De vader van de meisjes twijfelde geen moment en sprong meteen in het water om zijn dochters te redden. Maar de meisjes hielden hem zo stevig vast dat hij zijn hoofd amper boven water kon houden. Er was niks om zich aan vast te houden.

Ondertussen, verzamelden er zich mensen langs de kant. Sommige gooiden touwen, terwijl anderen aan het filmen waren.

De vader van de meisjes probeerde zo hard als hij kon om het touw om zijn dochters heen te krijgen, want hij had niet genoeg kracht om ze beide uit het water te tillen terwijl hij het touw zou moeten vasthouden.

Toen verscheen er opeens uit het niets een tiener. Hij trok zijn kleding uit en sprong in het ijzige water zonder na te denken. De vader van de meisjes was geschokt toen hij de jongen naar hem toe zag zwemmen.

Lees ook  André Hazes over moeder Rachel: ‘Ze is niet langer verbitterd en hard’

In slechts een paar minuten, wist de tiener de meisjes op de kant te krijgen.

De ouders van de meisjes waren de tiener voor eeuwig dankbaar voor zijn heldhaftige optreden.

Het nieuws verspreidde zich al snel rond, en kwam al gauw in een lokale krant, die de onbekende held interviewde. Het bleek dat de tiener genaamd, Sasha Yergin, geen makkelijke jeugd heeft gehad. Zijn vader was er nooit en zijn moeder was een alcoholist, dus werd hij opgevoed door zijn oma.

Sasha werd beschreven als een slimme jongen, maar is ook bekend bij de politie als een soort hooligan. Maar sinds het verhaal van Sasha viral is gegaan, hebben verschillende families hem en zijn oma hulp aangeboden, zodat hij een beter toekomst tegemoet zou gaan.

Sasha’s heldhaftigheid heeft niet alleen het leven van de twee meisjes gered, maar ook zijn eigen leven

Bekijk nu hieronder de video van Sasha:

Jongetje komt gezellig een praatje maken terwijl deze man zijn behoefte aan het doen is

Nieuw onderzoek toont aan: Bier beschermt tegen hartproblemen, een slecht geheugen en diabetes