in

Vader is verrast om kamer van zoon netjes te zien – een minuutje later, vindt hij een brief die hem kapot maakt

Elke ouder van een tiener maakt zich af en toe zorgen dat hun kind met de verkeerde vrienden zou omgaan. Ik kan het me dus niet voorstellen wat er door het hoofd van deze vader moest gegaan zijn toen hij een brief vond waarin zijn zoon uitlegt dat hij is weggelopen met zijn ouder vriendinnetje.

Niet alleen legde de vriendin van de tiener uit dat marihuana niet zo slecht is, ze was ook nog eens zwanger van hem. Gelukkig kon de vader de rest van de brief lezen en te weten komen wat zijn zoon echt wou vertellen aan hem.

Toen hij langs de kamer van zijn zoon passeerde en zag dat zijn kamer opmerkelijk netjes was, wist de vader onmiddellijk dat er iets verkeerd was. Zelfs het bed was mooi opgemaakt, waardoor de vader uit nieuwsgierigheid even ging kijken. Hij vond al snel een brief met “vader” erop, en toen hij hem openmaakte kreeg hij de shock van zijn leven.

Lees ook  ‘Temptation’-Roger ondergaat metamorfose: “Wat een beest!” (foto)

De zoon van de man schreef hem een lange brief over hoe hij was weggelopen met zijn ouder liefje en dat hij wist dat zijn ouders dit nooit zouden accepteren. Maar het werd vanaf dan alleen maar schokkender. Lees hier verder:

“Liefste papa, met spijt in het hart en droefheid schrijf ik je deze brief. Ik moest weglopen met mijn nieuw liefje omdat ik een drama met mama en jou wou vermijden. Ik heb echte passie gevonden met Stacy, en ze is zo lief, maar ik wist dat je haar niet zou goedkeuren omwille van haar piercings, tattoo’s, strakke motorkledij, en het feit dat ze veel ouders is dan mezelf. Maar het is dat niet alleen, papa, ze is ook zwanger.”

“Stay zei dat we erg gelukkig zouden zijn. Ze heeft een caravan in de bosjes, en heeft heel wat brandwoud voor de komende winter. We delen een droom om nog meer kinderen te hebben. Stacy heeft mijn ogen geopend om het feit dat marihuana echt geen schade toebrengt. We gaan het zelf kweken, en het ruilen met de andere mensen in de commune, voor al de cocaïne en xtc die we willen. Tegelijk gaan we bidden dat de wetenschap een oplossing vindt voor aids, zodat Stacy beter kan worden. Ze verdient het!

Maak je geen zorgen papa, Ik ben 15 jaar, ik weet hoe ik voor mezelf moet zorgen. Op een dag zal ik terugkeren om je te bezoeken zodat je je vele kleinkinderen kunt ontmoeten.

Liefs,
je zoon, Joshua

PS: Papa, niets van hierboven is waar. Ik ben bij Jason thuis. Ik wilde je gewoon herinneren dat er ergere dingen bestaan dan mijn schoolrapport op de keukentafel. Bel me wanneer het veilig is voor me om naar huis te komen!”

Lees ook  Jongen loopt iedere dag vijf uur naar huis – totdat deze agenten hem helpen

Wat prachtig dat deze familie een gevoel voor humor heeft! Deel aub deze grap met je vrienden als het ook jou aan het lachen bracht!

Gepubliceerd door Dailynieuws.nl. Klik aub op “vind ik leuk”.

Identieke tweelingzusjes zijn allebei zwanger – helpen elkaar op bijzondere wijze tijdens bevallingen

Hond weigert te bewegen wanneer de furieuze vlammen zich verspreiden – dan ziet eigenaar wat hij aan het beschermen is