in

Vader geeft zijn 17-jarige zoon bij de politie aan nadat hij op zijn telefoon n*aktfoto’s van een peuter had aangetroffen.

Naast het vervullen van de dagelijkse noden, hebben ouders de plicht om hun kinderen discipline bij te brengen en ervoor te zorgen dat ze opgroeien tot goede, verantwoordelijke volwassenen. Het is nooit een eenvoudige taak, zeker niet wanneer je kind jouw raadgevingen in de wind slaat.

Beeld je de schok en de verrassing maar eens in van een vader die na*ktfoto’s van een peuter op de telefoon van zijn zoon vond. Wat zou jij in zijn plaats gedaan hebben? Nou, hij nam het heft in handen en gaf zijn zoon meteen bij de politie aan!

Paul Spensberger, de vader, gaf zijn 17-jarige zoon Andrew bij de politie aan nadat hij kinderp*rno op zijn telefoon had aangetroffen.

Lees ook  Pestkoppen lachen 6 jongens met lang haar uit. Dan knipt mama het af en wordt de tranentrekkende waarheid onthuld.

Volgens Paul waren de foto’s vanop korte afstand genomen. Het ging om een 2-jarige familielid van de vriendin van Andrew. De peuter was aan het slapen toen ze gefotografeerd werd. Paul zag de foto’s nadat hij de telefoon van zijn zoon in beslag had genomen wegens slecht gedrag.

Paul zei dat hij “walgde” van de foto’s en het nodig vond om de politie meteen in te lichten. Ondertussen verdedigde Andrew zich door te zeggen dat hij de foto’s gemaakt had om te verkopen aan een p*dofiele klasgenoot.

Andrew zei dat hij hoopte de foto’s voor 300 euro te kunnen verkopen. Ondanks zijn verklaring, belde Paul nog altijd de politie en Andrew werd uiteindelijk gearresteerd wegens kinderp*rnografie.

Lees ook  Getrouwde vader van drie kinderen draagt elke dag rok en stiletto's naar werk

Nu zit Andrew in de gevangenis met een borgtocht van 10.000 dollar. Zijn vader weigert het bedrag te betalen.

Paul zei:

“Hij voelt zich ellendig. Hij toont spijt en is bang, hij riskeert een gevangenisstraf. Ik zou hem eruit kunnen halen maar hij moet gestraft worden.”

Ondertussen contacteerde Paul ook de familie van de peuter en ze zeiden dat ze Andrew al vergeven hadden.

Andrew riskeert een gevangenisstraf van 4 jaar. Paul heeft nog niet beslist of hij al of niet een advocaat voor zijn zoon zal inhuren.

Vreemde vindt brief van 11-jarig meisje gericht aan papa in de hemel. Weet dat het voorbestemd was.

Twee idioten terroriseren de mensen in hun dorp met deze gemene grap. Het spatte uiteindelijk als een boemerang in hun gezicht.