in

“Vader” gaat naar het ziekenhuis voor de geboorte van vijflingen, en krijgt te horen dat vriendin de hele zwangerschap geveinsd had.

Een zwangerschap is een levensveranderende ervaring voor een moeder in verwachting. Maar ook voor de vader van de ongeboren baby’s is het een levensveranderende periode. Paul Servat legde zijn energie en emoties in de voorbereiding om vader te zijn. Zijn vriendin, Barbara Bienvenue, had hem meegedeeld dat ze zwanger was. Het koppel had elkaar tijdens de zomermaanden leren kennen. Maar in september, twee maanden later, leerde Servat dat hij vader zou worden.

Dan vertelde Bienvenue hem dat ze zwanger was van tweelingen. Tweelingen werden drielingen.

De schokkende updates bleven elkaar opvolgen toen Bienvenue zei dat ze zwanger was van vierlingen en later van vijflingen.

Servat bleef positief en verheugd over de zwangerschap en het idee dat hij vijf kinderen zou gaan opvoeden.

Lees ook  De Bengaalse kat Thor verovert met zijn ongelofelijk mooie vacht het internet als een storm!

Hij koos zelfs al namen voor de baby’s. De ouders van Servat deelden in de vreugde, en wachtten angstvallig op de geboorte van hun kleinkinderen.

Zelfs de lokale gemeenschap en plaatselijke bedrijven werden geïnteresseerd in deze vijf baby’s. Ze doneerden babyspulletjes om de familie te helpen. Er stonden al vijf lege wiegjes in het huis van Servat. Ze zouden echter voorgoed leeg blijven.

Servat leed erg dat hij zijn baby’s nooit zou kunnen vasthouden, maar dat was niet omdat ze de bevalling niet overleefden. Ze bestonden gewoon niet.

Servat ging met Bienvenue naar het ziekenhuis voor de bevalling. Hij werd opzij genomen door een verpleegster die hem de hartverscheurende resultaten van het bloedonderzoek meedeelde. Zijn vriendin was helemaal niet zwanger.

Lees ook  “Toen ik te horen kreeg dat ik terminaal ziek was, was mijn eerste beslissing om mijn man te verlaten”

Bienvenue moest niet naar de kraamafdeling om te bevallen. Ze hoorde thuis in een psychiatrische instelling wegens haar schijnzwangerschap.

“Ik verloor alles, het was mijn hele leven”, vertelde Servat aan The Toronto Sun. Bienvenue liet weten wat ze zou doen met alle gedoneerde babyspulletjes.

“Ik geef ze terug aan de mensen die het geschonken hebben of geef het weg. Ik ben een goede persoon en ik heb niets te maken met deze leugens”, verklaarde ze.

Bienvenue leed aan een toestand waarin ze valselijk geloofde dat ze zwanger was, met zelfs ochtendmisselijkheid, aanmaken van moedermelk en abnormale zwellingen.

Hopelijk zal Servat in de toekomst het echte genot van vader te kunnen zijn ooit wel kunnen voelen.

Dokters durven de zwangere vrouw niet aanraken. 3 minuten later barst er in de kraamkamer een feestje los.

Moeder weigert in te grijpen als haar dochter in het water valt – nu onthult ze de hartverscheurende waarheid