in

Vader filmt geboorte van dochter – eerste wat baby doet, laat de hele kamer sprakeloos achter.

Het is altijd een wonder wanneer er een kind ter wereld komt, maar er zijn bepaalde dingen die tijdens een bevalling kunnen voorvallen die je levenslang bijblijven. Dat was zeker het geval tijdens een bevalling in het Santa Monica Hospitaal in Brazilië. De dokters en verpleegsters in het ziekenhuis hadden al duizenden bevallingen in goede banen geleid – maar geen was als deze!

Maar op wat er gebeurde nadat het kleine meisje genaamd Agata Ribeiro Coelhos geboren werd, was niemand – zelfs de dokters niet – voorbereid.

Lees ook  Giel Beelen is rijbewijs kwijt na dronken rijden

Meteen na de geboorte werd de kleine Agata naast het gezicht van haar moeder geplaatst, zodat ze hun levenslange band meteen konden beginnen smeden.

Met het duo naast elkaar, beiden met gesloten ogen, deed Agata iets opmerkelijk – ze strekte haar kleine arm rond het gezicht van mama en weigerde te lossen.

Het was een ongelofelijk gebaar van onvoorwaardelijke liefde dat iedereen in de verloskamer diep raakte.

Brenda genoot met volle teugen van het bijzondere moment. Enkele seconden later leek het erop alsof Agata haar moeder een kus probeerde te geven.

Lees ook  Zo zien de nichtjes en het neefje van prinses Amalia eruit

De video hieronder slaagde erin om het speciale moment vast te leggen wanneer moeder en dochter voor de eerste keer oogcontact maakten.

“Het was een ongelofelijk moment wanneer mijn dochter me voor het eerst knuffelde”, zei Brenda. “Het medisch team was geweldig en we zijn echt verbaasd dat ze op deze manier reageerde. Ze konden niet geloven hoe affectief ze voor me was.”

“Agata is nu drie maanden oud en doet het voortreffelijk, elke dag is een verrassing en ik vind het geweldig om moeder te zijn.”

Vrouw laat scheet tijdens operatie en zet de operatiezaal in brand.

102-jarige denkt dat familie vermoord werd in de Holocaust. 70 jaar later ziet hij een vertrouwd gezicht en stort in.