in

Vader en zoon sterven in ongeluk, dan wordt zoon gereanimeerd en zegt het meest bizarre

Het was tijdens de zomer van 1997 toen Julie, Andy en hun zoon Landon onderweg naar huis waren van een dagje uit. Allen waren ze gelukkig omdat ze er een mooi familiedagje op zitten hebben.

Maar dan gebeurde er iets die hun hele leven zou veranderen.

Ze reden voorbij een kruispunt, toen een ambulance, die naar het ziekenhuis reed, frontaal tegen hen botste.

Andy stierf onmiddellijk en Julie was in stabiele toestand, maar de hulpdiensten beseften niet dat er nog een derde persoon in de wagen zat, meldt CBN.

De auto was dermate vernield dat de hulpdiensten de 8-jarige Landon niet konden zien. Het was pas toen ze het schoentje van het kind zagen dat ze beseften dat er nog iemand anders in de wagen zat.

Landon werd gereanimeerd en onmiddellijk voor verzorging naar het Carolina’s Medical Center overgebracht. Hij stierf twee keer die dag, en telkens werd hij opnieuw tot leven gebracht. De dokters gaven Julie niet veel hoop meer.

Lees ook  Vrouw kreeg nog maanden te leven, maar overwint kanker na simpele verandering van dieet.

Julie kreeg de boodschap dat als haar zoon het zou overleven, hij de mentale capaciteiten zou hebben van een baby, en niet meer zou weten hoe hij moet wandelen, praten of eten, door het hersenletsel die hij had opgelopen.

Maar na twee weken gebeurde een mirakel. Landon opende zijn ogen en tot iedereens verbazing toonde hij geen enkele tekenen van hersenschade. En toen gebeurde iets wonderbaarlijks.

“Ik vroeg aan Landon of hij wist waar zijn vader was. Hij antwoordde ‘ja, ik weet waar hij is. Ik heb hem hierboven gezien, in de hemel,” vertelde Julie aan CBN.

Landon legde ook uit dat hij twee familievrienden had gezien toen hij in de hemel was. Maar dat was nog niet alles. Kort daarna, vertelde hij aan zijn moeder dat er nog ”twee andere kinderen waren”.

Lees ook  Dochtertje kust stervende moeder dagen voordat ze strijd tegen kanker verliest

Julie was niet zeker waar hij over sprak, maar na een tijdje besefte ze wat hij bedoelde. Landon verwees naar de twee miskramen die ze had gehad voor Landon werd geboren. Maar, Landon had dit nooit tehoren gekregen van zijn moeder.

“Hij had ze in de hemel gezien, zelfs al hadden we hem hier nooit over verteld. Hij wist niet dat we al eens twee kindjes hadden verloren,” vertelde Julie aan CBN.

Soms gebeuren er totaal onverklaarbare dingen. En het doet best raar om Landon’s verhaal te horen.

Voel je vrij om dit verhaal te delen met je vrienden op Facebook als je ook gelooft dat we allemaal een beschermengel hebben!

Hij voert de vogels elke dag om stipt acht uur, maar kijk wat er gebeurt als hij iets later komt

Vader ontdekt wat deze man met zijn 7 maanden oude dochter deed en hakt zijn twee handen af (Foto’s)