in

Vader die zijn 3-jarige dochter misbruikte zegt dat hij de peuter verwarde met zijn vrouw

Een vader die zijn 3-jarige dochter meerdere malen heeft mis bruikt zegt dat hij dochter verwarde met zijn vrouw. De verschrikkelijke misdaden kwamen aan het licht toen het kleine meisje op school dingen begon te zeggen die erop wezen dat ze werd mis bruikt. Haar lerares sloeg direct alarm.

Henry Vincent Bennett uit West Virginia werd begin mei 2020 gearresteerd nadat zijn dochter hints had gegeven aan familieleden, lerares en aan toenmalige kinderveiligheidsmedewerkers dat ze werd mis bruikt.

Lees ook  Ouders doden hun 7-jarige zoon – dan vindt de dokter een briefje in de hand van de jongen dat mijn hart breekt

In eerste instantie, toen Henry werd verhoord door de politie, ontkende hij alles. Uiteindelijk bekende hij echter dat hij dat bij twee gelegenheden had gedaan; bij de ene ging het om een s*ksspeeltje en bij de andere om orale s*ks.

Henry weet dat hij fout zat, maar er niks aan kon doen omdat hij naar eigen zeggen zijn dochter van rond de 16 kilo verwarde met zijn vrouw met meer dan 70 kilo. Zijn dochter is volledig getraumatiseerd door het mis bruik. Henry is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 25 jaar.

Lees ook  Operatie Bibian Mentel goed verlopen

Vrouw zorgt voor ophef om haar tanden, maar haar transformatie verbaasd miljoenen mensen

Vrouw van agent in zaak George Floyd vraagt scheiding aan