in

Vader die eerst geen hond wilde, stopt hem nu elke dag in

Rachel Rodrigues kreeg zo’n zeven jaar geleden Oliver als een afstudeercadeau van haar ouders. Ze was opgewonden en een beetje verrast, omdat ze wist hoe haar ouders over honden dachten.

Aan The Dodo vertelde ze dat haar ouders erg anti-hond waren. Ze hadden altijd katten gehad en hadden weinig zin in het extra werk (trainen, wandelen, trimmen, enz.) dat een hond met zich mee zou brengen.

Rachel werd meteen verliefd op Oliver, wat haar niet verbaasde. Wat haar echter wel verbaasde, was dat haar vader ook hals over kop verliefd op de viervoeter werd.

Vanaf het begin af aan was hij verkocht. “In de eerste week dat we hem kregen, dachten we dat Oliver buikpijn had en de hele nacht niet zou kunnen slapen, dus sliep papa met hem op de grond onder een deken en wreef hij de hele nacht over zijn buik.”

Lees ook  Wat?! Deze actrice verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden binnen nu en paar weken

Hoewel hij het moeilijk vindt om toe te geven, behandelt haar vader de viervoeter als elk ander kind in het gezin, en Oliver geniet er met volle teugen van.

Als Oliver een slaapje doet, vindt Rachels vader het heerlijk om hem met een deken te bedekken en hem in te stoppen. Het is zo schattig om te zien!

De vader stopt Oliver in alsof het een gigantische peuter betreft. Alhoewel hij geen hond wilde hebben, is hij dolgek op Oliver – en vice versa.

Lees ook  Politie haalt drie kinderen uit woning met 245 verwaarloosde huisdieren

“De video is zo ongeveer hoe de relatie tussen vader en Oliver is – pap behandelt hem als een volstrekte baby (ook al geeft hij het niet toe) en Oliver laat het rustig over zich heen komen,” vertelde Rachel.

Bekijk hieronder het schattige ritueel tussen de twee!

Man woont naast ziekenhuis en dient klacht in omdat de bevallende vrouwen “te hard schreeuwen”

Brandweerman verliest zijn hele gezin bij woningbrand terwijl hij bosbrand bestrijdt